/ اخبار بیت کوین / یکی از بنیانگذاران ریپل 5 میلیون دلار به کمپین زیست محیطی علیه ماینینگ بیت کوین اهدا کرد

2 سال پیش

زمان مطالعه : 5 دقیقه

یکی از بنیانگذاران ریپل 5 میلیون دلار به کمپین زیست محیطی علیه ماینینگ بیت کوین اهدا کرد

یکی از بنیانگذاران ریپل 5 میلیون دلار به کمپین زیست محیطی علیه ماینینگ بیت کوین اهدا کرد

این کمپین از ماینرها، توسعه دهندگان و اینفلوئنسرهای بیت کوین می خواهد تا شبکه را از الگوریتم اثبات کار خارج کنند.

کریس لارسن (Chris Larsen) سرمایه گذار فرشته و یکی از بنیانگذاران ریپل (XRP) در حال تامین بودجه یک کمپین زیست محیطی برای تغییر نوع الگوریتم شبکه بیت کوین است. گروه‌ های زیست‌ محیطی با استفاده از سرمایه‌ او، آگهی‌ هایی را در روزنامه‌ های بزرگ منتشر می کنند تا ماینرها، توسعه‌ دهندگان نرم‌ افزار و غیره را متقاعد کنند که مکانیزم اجماع اثبات کار شبکه را کنار بگذارند.

مکانیزم اثبات کار چیست؟

این کمپین به دنبال پایان دادن به خود بیت کوین (BTC) نیست، بلکه به دنبال تغییر شبکه آن به سمت یک مدل امنیتی با مصرف کمتر انرژی است.

در این رابطه بخوانید‌ : مکانیزم اجماع اثبات اعتبار چیست؟ و چگونه کار میکند؟

مایکل برون (Michael Brune)، مدیر سابق سیرا کلاب (Sierra Club)، که به این کمپین مشاوره می‌ دهد، ادعا می‌ کند که با توجه به شدت تغییرات آب و هوایی بیت کوین به گرمایش جهانی کمک زیادی می‌ کند.

بر اساس گزارش وال استریت ژورنال (Wall Street Journal)، او گفت: برای هر کسی که در موقعیت تاثیرگذاری قرار دارد مهم است که وارد عمل شود. شما نمی توانید نادیده بگیرید که ما در شرایط اضطراری آب و هوایی هستیم.

بر اساس الگوریتم اثبات کار بیت کوین، کاربران شبکه باید در حل یک مسئله ریاضی بسیار دشوار برای کسب مجوز برای ایجاد بلوک بعدی رقابت کنند. به عنوان پاداش به برنده، بیت کوین تازه ایجاد شده و همچنین درآمد حاصل از کارمزد تراکنش های اخیر شبکه داده می شود.

برای حل سریع این مسئله، ماینرها باید انرژی محاسباتی بیشتری نسبت به رقبای خود صرف کنند. به طور کلی، هدف این مکانیزم این است که در وهله اول ارائه پیشنهاد یک بلوک را برای کاربران، سخت و پرهزینه کند و آنها را تشویق کند تا بلوک هایی را مطابق با قوانین شبکه پیشنهاد دهند.

ماهیت این رقابت باعث رشد مزارع ماینینگ بیت کوین در سراسر جهان شده است. این مزارع، مجموعه‌ ای از رایانه‌ هایی است که برای ماینینگ بیت‌ کوین ساخته شده‌ اند و در مجموع 136.79 تراوات ساعت برق در سال مصرف می‌ کنند که این میزان از برق مصرفی کل کشور نروژ بیشتر است.

کمپین علیه ماینینگ

این موضوع نگرانی‌ هایی را در میان فعالان محیط‌ زیست در حوزه ارزهای دیجیتال، تجارت و سیاست از جمله کریس لارسن ایجاد کرده است.

یکی از بنیانگذاران ریپل سال گذشته مقاله ای نوشت و از تغییر شبکه بیت کوین به روش اعتبارسنجی با مصرف انرژی کمتر، حمایت کرد. اکنون، او متعهد شده است 5 میلیون دلار به کمپین جدید علیه ماینینگ بیت کوین اختصاص دهد. وی پیش از این نیز 90 میلیون دلار به کمپین هایی با اهداف زیست محیطی دیگر اهدا کرده بود.

این کمپین توسط گرین پیس یو اس ای (Greenpeace USA)، انوایرمنتال ورکینگ گروپ (Environmental Working Group) و غیره با درج آگهی در نشریاتی از جمله نیویورک تایمز، پولیتیکو و وال استریت ژورنال هدایت می شود. این تبلیغات تاثیر زیست محیطی بیت کوین را در کنار رهبران و چهره های خاص صنعت نشان می دهد. برخی از آنها: ایلان ماسک (Elon Musk)، مدیرعامل تسلا، جک دورسی (Jack Dorsey) بنیانگذار بلاک می باشند.

ماسک سال گذشته شروع به پذیرش پرداخت بیت کوین برای خودروهای تسلا کرد اما به دلیل نگرانی های زیست محیطی به این روند پایان داد. از آن زمان، او از تغییر مکانیزم ماینینگ بیت‌ کوین از حالت فعلی به استفاده از انرژی‌ های تجدیدپذیر حمایت می کند.

از سوی دیگر، چهره هایی مانند جک دورسی به طور فعال روی راه هایی کار می کنند که افراد عادی بتوانند بیت کوین را در منزل خود ماین کنند.

آیا شبکه بیت کوین واقعا می تواند تغییر کند؟

هدف لارسن جاه طلبانه است: او معتقد نیست که اگر ماینرهای بیشتری که به سمت انرژی های تجدیدپذیر حرکت کنند کافی باشد.

همچنین بخوانید : اثبات سهام واگذار شده چیست؟و چگونه کار میکند؟

او به ماینرهای بیت کوین گفت: می دانم که بسیاری از شما ممکن است این را باور نکنید، اما من نمی خواهم علیه شما کار کنم.

با این حال، تغییر به این بزرگی برای بیت کوین بی سابقه خواهد بود. این شبکه بروزرسانی های بسیار محدودی داشته و در ارتقای آن تنها از سافت فورک های سازگار استفاده شده است. چندین تلاش برای اعمال هارد فورک بیت کوین از جمله بیت کوین کش (BCH) و بیت کوین پاز (BitcoinPoS) همگی در رقابت با زنجیره اصلی شکست خورده اند.

همچنین ابهاماتی وجود دارد در مورد اینکه آیا ماینرها مایل به حمایت از ارتقایی هستند که کل مدل کسب و کار آنها را از بین می برد یا خیر. لارسن پیشنهاد می کند که بیت کوین جدید پس از فورک، بر اساس هش ریت فعلی قبل از وقوع فورک، بین ماینرها توزیع شود.

اتریوم نیز تاکنون از مکانیزم اجماع اثبات کار استفاده کرده است، اما قصد دارد تا ماه جولای آن را تغییر بدهد. مکانیزم جدید، اثبات سهام خواهد بود که به جای بزرگترین مصرف کنندگان انرژی، به بزرگترین سهامدار اتریوم (ETH) در زنجیره پاداش می دهد.

لارسن اظهار داشت که این اقدام کاملا مربوط به او و موضوعی شخصی است و به ریپل ارتباطی ندارد.

ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو


0

خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید



ثبت دیدگاه

لیست نظرات (0)
قیمت لحظه‌ای

بیت کوین

(BTC)
0.00٪

$ 0.00

0 تومان

خرید و فروش بیت کوین

بیشتر بخوانید