/ اخبار ارز دیجیتال / طرح کلاهبرداری با استفاده از جعل چهره مدیرعامل اپل!

زمان مطالعه : 5 دقیقه

طرح کلاهبرداری با استفاده از جعل چهره مدیرعامل اپل!

در یکی از این ویدیوهای کلاهبرداری که در ۹ سپتامبر در شبکه اجتماعی X، هکرها با کمک هوش مصنوعی چهره تیم کوک، مدیرعامل شرکت اپل، را شبیه‌سازی کرده و از بینندگان درخواست کرده دارایی هایی مانند بیت‌کوین، اتریوم، تتر یا دوج‌کوین به یک «آدرس مشخص» ارسال کنند. در این ویدیو ادعا شده که اپل دو برابر مبلغ ارسال‌ شده را به آن‌ها باز می‌گرداند.

طرح کلاهبرداری با استفاده از جعل چهره مدیرعامل اپل!

کلاهبرداران با استفاده از تکنولوژی دیپ‌فیک (deepfake)، چهره تیم کوک (Tim Cook)، مدیرعامل اپل را جعل کردند. این اتفاق همزمان با پخش زنده رسمی اپل برای معرفی نسل جدید آیفون‌ها رخ داد.

در یکی از این ویدیوهای کلاهبرداری که در ۹ سپتامبر در شبکه اجتماعی X، هکرها با کمک هوش مصنوعی چهره تیم کوک، مدیرعامل شرکت اپل، را شبیه‌سازی کرده و از بینندگان درخواست کرده دارایی هایی مانند بیت‌ کوین، اتریوم، تتر یا دوج‌ کوین به یک «آدرس مشخص» ارسال کنند. در این ویدیو ادعا شده که اپل دو برابر مبلغ ارسال‌ شده را به آن‌ها باز می‌گرداند.

تیم کوک جعلی گفته: «وقتی سپرده‌گذاری را انجام دهید، سیستم به‌ طور خودکار آن را پردازش کرده و دو برابر مقدار رمزارزی که ارسال کرده‌اید را به شما باز می‌گرداند.»

در این رابطه بخوانید‌ : آشنایی کامل با مارکت پلیس Magic Eden

این ویدیوها نوعی کلاهبرداری رایج هستند که وعده می‌دهند هر مقدار رمزارزی که ارسال شود، دو برابر آن بازگردانده می‌شود، اما در واقع، کلاهبرداران پول‌ها را برای خود نگه می‌دارند و هیچ چیزی برنمی‌گردانند.

استریم‌های کلاهبرداری همزمان با رویداد “Glowtime” اپل در ۹ سپتامبر برگزار شدند. این رویداد به‌طور زنده در یوتیوب پخش شد و مدل‌های جدید آیفون ۱۶ در آن معرفی شدند.

یکی از این استریم‌های جعلی در یک کانال یوتیوب پخش شد و طوری طراحی شده بود که شبیه “Apple US” باشد، حتی نشان تأیید رسمی هم داشت.

ویدیوها و اسکرین‌ شات‌هایی که در شبکه اجتماعی X به اشتراک گذاشته شدند، نشان می‌دهند که برخی از این استریم‌های جعلی صدها هزار بازدید داشتند. اما به احتمال زیاد، بیشتر این بازدیدها توسط ربات‌ها انجام شده بود تا این استریم‌ها معتبرتر به نظر برسند.

تیم پشتیبانی یوتیوب در ۹ سپتامبر با انتشار پستی در شبکه اجتماعی X به این کلاهبرداری اشاره کرد و از کاربران خواست تا ویدیوهای جعلی را گزارش کنند.

این ویدیوهای جعلی اکنون حذف شده‌اند و حساب‌های مرتبط با آن‌ها بسته شده‌اند.

کلاهبرداران دیپ‌فیک جسورتر می‌شوند

تعداد بیشتری از افراد سرشناس و رویدادهای مهم، هدف کلاهبرداران قرار می‌گیرند که از تکنولوژی دیپ‌فیک برای فریب کاربران استفاده می‌کنند.

در ماه ژوئن، یک شبکه خبری معروف استرالیایی به نام Seven توسط کلاهبرداران رمزارزی هک شد و آن‌ها ویدیوهایی از دیپ‌فیک ایلان ماسک منتشر کردند که در مورد رمزارز صحبت می‌کرد.

همچنین بخوانید : چرخه بازار چیست؟ و چه عواملی بر آن تاثیر گذارند؟

در همان ماه، یوتیوب پر از نسخه‌های دیپ‌فیک ماسک شد که همزمان با آخرین پرتاب موشک استارشیپ اسپیس‌ایکس، کاربران را ترغیب می‌کردند که رمزارز خود را در یک طرح کلاهبرداری دوبرابر کردن پول واریز کنند.

نگرانی‌ها درباره محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی در چند سال اخیر به‌شدت افزایش یافته است.

مجمع جهانی اقتصاد در نسخه ۲۰۲۴ گزارش «ریسک‌های جهانی» خود به همه پیامدهای منفی احتمالی فناوری‌های هوش مصنوعی اشاره کرده است.

ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو


0

خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید



مترجم اخبار تکنولوژی و بلاکچین، فعال در حوزه کریپتو و متاورس، تهیه و اجرای ویدیوهای آموزشی و کاربردی در حوزه کریپتوکارنسی.

ثبت دیدگاه

لیست نظرات (0)
قیمت لحظه‌ای

بیت کوین

(BTC)
1.50٪

$ 98,321.00

6,829,098,908 تومان

خرید و فروش بیت کوین

بیشتر بخوانید