/ اقتصاد جهانی / صندوق پوشش ریسک (Hedge Fund)

2 سال پیش

زمان مطالعه : 15 دقیقه

صندوق پوشش ریسک (Hedge Fund)

صندوق پوشش ریسک چیست و چه مزایایی داراد

صندوق‌های پوشش ریسک، مجموعه‌های سرمایه‌گذاری فعالی هستند که مدیران آن با استفاده از طیف گسترده‌ای از استراتژی‌ها، از جمله خرید با پول قرضی و معامله دارایی‌های خرد، بر متوسط بازده سرمایه‌گذاری برای مشتریان خود، غلبه میکنند. آنها به عنوان گزینه های سرمایه گذاری جایگزین پرخطر، در نظر گرفته می شوند.

صندوق پوشش ریسک (Hedge Fund)

صندوق پوشش ریسک چیست؟

صندوق پوشش ریسک، مجموعه‌های سرمایه‌گذاری فعالی هستند که مدیران آن با استفاده از طیف گسترده‌ای از استراتژی‌ها، از جمله خرید با پول قرضی و معامله دارایی‌های خرد، بر متوسط بازده سرمایه‌گذاری برای مشتریان خود، غلبه میکنند. آنها به عنوان گزینه های سرمایه گذاری جایگزین پرخطر، در نظر گرفته می شوند.

صندوق های پوشش ریسک به حداقل سرمایه گذاری یا دارایی خالص بالایی نیاز دارند، به استثنای همه مشتریان ثروتمند.

نکات مهم

  • صندوق‌های پوشش ریسک سرمایه‌گذاری‌های جایگزینی هستند که به طور فعال مدیریت می‌شوند. آنها معمولاً از استراتژی‌های سرمایه‌گذاری غیر سنتی و پرخطر یا کلاس دارایی استفاده می‌کنند.
  • صندوق های پوشش ریسک نسبت به صندوق های سرمایه گذاری معمولی، کارمزدهای بسیار بالاتری دریافت می کنند و به حداقل سپرده بالایی نیاز دارند.
  • تعداد صندوق‌های پوشش ریسک، در طول پنج سال گذشته تقریباً 2.5 درصد رشد داشته است، اما آنها همچنان بحث‌برانگیز هستند.
  • صندوق‌های پوشش ریسک به دلیل عملکرد برترشان در بازار در دهه‌های 1990 و اوایل دهه 2000 مورد تحسین قرار گرفتند، اما بسیاری از آنها پس از بحران مالی 2007-2008 عملکرد ضعیفی داشتند، به‌ویژه پس از در نظر گرفتن کارمزدها و مالیات‌ها.

درک صندوق پوشش ریسک

اصطلاح «صندوق پوشش ریسک» به بیان این داستان کمک می کند. مدیر هر صندوق سرمایه گذاری سنتی ممکن است بخشی از دارایی های موجود را به کاهش ریسک اختصاص دهد. این یک ریسک در جهت مخالف تمرکز صندوق است که به منظور جبران هرگونه ضرر در دارایی های اصلی آن انجام شده است.

در این رابطه بخوانید‌ : سی دیفای CeDeFi چیست؟

به عنوان مثال، مدیر صندوقی که بر یک حوزه دوره ای تمرکز دارد در یک اقتصاد پررونق عملکرد خوبی دارد، مانند سفر، ممکن است بخشی از دارایی‌ها را به سرمایه گذاری در یک حوزه غیر دوره ای مانند شرکت‌های مواد غذایی یا نیرو اختصاص دهد. اگر اقتصاد شکست بخورد، بازده سهام غیر دوره ای باید زیان در سهام دوره ای را جبران کند.

در دوران مدرن، مدیران صندوق های پوشش ریسک این مفهوم را به حد افراطی رسانده اند. در واقع، صندوق آنها ارتباط چندانی با پوشش ریسک ندارند، به جز تعدادی که به مفهوم اصلی صندوق پوشش ریسک، معروف به مدل کلاسیک سرمایه گذاری بلند/کوتاه مدت پایبند هستند.

کسب و کارهای پر خطر

صندوق‌های پوشش ریسک آزاد هستند تا از استراتژی‌های پرخطرتر به روش‌های پرریسک‌تر استفاده کنند. قابل ذکر است، آنها اغلب از اهرم استفاده می کنند. یعنی از پول قرضی برای خرید بیشتر دارایی استفاده می کنند تا بازده (یا ضرر) بالقوه خود را چند برابر کنند. آنها همچنین در اوراق مشتقه مانند اختیار معامله و قراردادهای آتی سرمایه گذاری می کنند.

به طور خلاصه، آنها در انتخاب نوع سرمایه‌گذاری‌ هایی که سرمایه‌گذاران محافظه‌کار به آن دست نمی‌زنند، آزادند.

قابل ذکر است که صندوق های پوشش ریسک به اندازه صندوق های سرمایه گذاری مشترک توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار، قانون گذاری نمی شوند.

همانطور که انتظار می رود، جذابیت بسیاری از صندوق های پوشش ریسک در شهرت مدیران آنها نهفته است، که بسیاری از آنها به عنوان ستاره هایی در دنیای سرمایه گذاری صندوق های پوشش ریسک دیده می شوند.

مدیران پول ارزان قیمت نیستند. صندوق‌های پوشش ریسک معمولاً کارمزدی بین 1 تا 2 درصد از دارایی‌ها به اضافه «کارمزد عملکرد» حدود 20 درصد از سود دریافت می‌کنند.

نحوه دسته طبقه صندوق های پوشش ریسک

صندوق های پوشش ریسک برای استفاده از فرصت های خاص بازار طراحی شده اند. آنها را می توان به تعدادی از استراتژی های صندوق پوشش ریسک گسترده مانند سرمایه گذاری رویداد محور و آربیتراژ با درآمد ثابت طبقه بندی کرد. آنها اغلب بر اساس سبک سرمایه گذاری مدیر صندوق طبقه بندی می شوند.

از نظر قانونی، صندوق‌های پوشش ریسک اغلب به‌عنوان مشارکت‌های محدود سرمایه‌گذاری خصوصی راه‌اندازی می‌شوند که فقط برای تعداد محدودی از سرمایه‌گذاران معتبر باز هستند و به حداقل سرمایه اولیه زیادی نیاز دارند.

سرمایه گذاری در صندوق های تپوشش ریسک نقدینگی ندارد زیرا اغلب سرمایه گذاران را ملزم می کند که حداقل یک سال پول خود را در صندوق نگه دارند، این زمان به عنوان دوره بلوکه شناخته می شود. برداشت ها نیز ممکن است فقط در فواصل زمانی مشخصی مانند سه ماهه یا دو سال یکبار اتفاق بیفتد.

تاریخچه صندوق های پوشش ریسک

مالی آلفرد وینسلو جونز، سرمایه گذار استرالیایی و نویسنده، اولین صندوق پوشش ریسک را در سال 1949 از طریق شرکت خود A.W. Jones & Co راه اندازی کرد.

همچنین بخوانید : استیبل کوین چیست و چگونه کار میکند؟

او 100،000 دلار جمع آوری کرد و صندوقی را راه اندازی کرد که هدف آن به حداقل رساندن ریسک در سرمایه گذاری بلندمدت سهام با فروش استقراضی سهام دیگر بود. این نوآوری اکنون به عنوان مدل کلاسیک سهام بلند/کوتاه مدت نامیده می شود. جونز همچنین از اهرمی برای افزایش بازده صندوق خود استفاده کرد.

در سال 1952، جونز صندوق خود را از یک شرکت تضامنی با مسئولیت نامحدود به شركت تضامنی با مسولیت محدود تبدیل کرد و 20 درصد کارمزد تشویقی را به عنوان غرامت برای شریک مدیریت اضافه کرد.

جونز به عنوان اولین مدیر مالی که فروش استقراضی، استفاده از اهرم و یک سیستم جبران خسارت مبتنی بر عملکرد را ترکیب کرد، به عنوان پدر صندوق پوشش ریسک جایگاه خود را در تاریخ سرمایه گذاری به دست آورد.

سال های رونق (و رکود)

در دهه 1960، صندوق های پوشش ریسک به طور چشمگیری از اکثر صندوق های سرمایه گذاری متقابل بهتر عمل کردند. آنها برای عموم مردم نسبتاً ناشناخته بودند تا اینکه در مقاله‌ای در سال 1966 در فورچون (Fortune) به یک صندوق مبهم اشاره شد که با ارقام دو رقمی در سال گذشته و با دو رقمی بالا در پنج سال گذشته از هر صندوق سرمایه‌گذاری مشترک در بازار بهتر عمل کرده بود.

با تکامل شیوه های صندوق های پوشش ریسک، بسیاری از صندوق ها از استراتژی جونز که بر انتخاب سهام همراه با پوشش ریسک متمرکز بود و در استراتژی های پرریسک بر اساس اهرم بلندمدت متمرکز بود، روی آوردند. این تاکتیک‌ها منجر به زیان‌های سنگین در سال‌های 70-1969 شد و به دنبال آن تعدادی از صندوق‌های پوشش ریسک در طی بازار نزولی سال‌های 1973-1974 بسته شدند.

این صنعت تقریباً برای بیش از دو دهه از رادار خارج شد تا اینکه مقاله ای در سال 1986 در Institutional Investor عملکرد دو رقمی صندوق تایگر (Tiger Fund) جولیان رابرتسون را تبلیغ کرد. سرمایه گذاران به سمت صنعتی هجوم آوردند که اکنون هزاران صندوق و مجموعه ای از استراتژی های عجیب و غریب رو به رشد را ارائه می دهد، از جمله معامله ارز و مشتقات مانند آتی و اختیار معامله.

در اوایل دهه 1990، مدیران مالی برجسته صنعت سنتی صندوق‌های مشترک را ترک کردند و به دنبال شهرت و ثروت به عنوان مدیران صندوق‌های پوشش ریسک فعالیت کردند.

متأسفانه، تاریخ در اواخر دهه 1990 و در اوایل دهه 2000 تکرار شد، زیرا تعدادی از صندوق های پوشش ریسک با مشخصات بالا، از جمله رابرتسون، به شکلی شگفت انگیز شکست خوردند.

صنعت صندوق پوشش ریسک امروز

صنعت صندوق های پوشش ریسک از آن زمان شروع دوباره‌ای داشته اند. کل دارایی های تحت مدیریت از حدود 2.2 تریلیون دلار در سال 2012 به حدود 3.6 تریلیون دلار در سال 2019 افزایش یافت. تعداد صندوق های پوشش ریسک عملیاتی نیز حداقل در برخی دوره ها افزایش یافته است. در سال 2002 کمتر از 5000 صندوق پوشش ریسک وجود داشت. این تعداد تا پایان سال 2015 از 10000 نفر گذشت. با این حال، زیان و عملکرد ضعیف منجر به انحلال شد. تا سال 2019، تعداد صندوق‌ها در سراسر جهان به بیش از 16000 صندوق رسیده بود.

ویژگی های کلیدی صندوق های پوشش ریسک

چگونه می توان یک صندوق پوشش ریسک را از یک صندوق سرمایه گذاری مشترک تشخیص داد؟ در اینجا چند تفاوت بزرگ بین این دو وجود دارد.

صندوق های پوشش ریسک سرمایه گذاران کوچک را مستثنی می کنند

صندوق‌های پوشش ریسک فقط از سرمایه‌گذاران واجد شرایط می‌توانند پول بپذیرند، افرادی که درآمد سالانه آنها بیش از 200000 دلار در دو سال گذشته است یا دارایی خالص آنها بیش از یک میلیون دلار است، به استثنای محل سکونت اصلی آنها. برخی از این صندوق های حداقل های بالاتری دارند.

این قوانین توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار اعمال می شود زیرا در غیر این صورت صندوق های پوشش ریسک را قانونگذاری نمی کند. این سازمان سرمایه گذاران واجد شرایط را برای مدیریت ریسک های احتمالی که صندوق های پوشش ریسک مجاز به پذیرش آن ها هستند، مناسب می داند.

صندوق های پوشش ریسک ازادی عمل گسترده ای دارند

دنیای سرمایه گذاری یک صندوق پوشش ریسک تنها به واسطه اختیارات آن محدود می شود. یک صندوق سرمایه گذاری اساساً می تواند در هر چیزی سرمایه گذاری کند مانند زمین، املاک و مستغلات، سهام، مشتقات و ارزها.

در مقابل، صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک فقط به صورت بلندمدت در سهام یا اوراق قرضه سرمایه گذاری میکنند.

صندوق های پوشش ریسک اغلب از اهرم استفاده می کنند

صندوق های پوشش ریسک اغلب از پول قرضی برای تقویت بازدهی خود استفاده می کنند و به آنها اجازه می دهند که موقعیت های فروش تهاجمی داشته باشند.

همانطور که در طول بحران مالی سال 2008 مشاهده شد، اهرم می تواند صندوق های پوشش ریسک را همراه با سایر بخش های بزرگ اقتصاد از بین ببرد.

صندوق های سرمایه گذاری دارای ساختار کارمزد «2 و 20» هستند

کارمزدهای صندوق های سرمایه گذاری در چند سال اخیر به میزان قابل توجهی کاهش یافته اند و به طور متوسط در سال 2020 به 0.50 درصد رسیده است.

در مقابل، صندوق های پوشش ریسک از ساختار کارمزدی استفاده می کنند که به اختصار «2-و 20» نامیده می شود. این 2 درصد از دارایی های تحت مدیریت به اضافه 20 درصد کاهش سود تولید شده است.

ملاحظات ویژه در مورد صندوق های پوشش ریسک

همه صندوق‌های پوشش ریسک سرمایه‌گذاری‌های پرریسکی محسوب می‌شوند، اما برخی از آنها ریسک‌پذیرتر از بقیه هستند. اگر به فکر قرار دادن پول در یک صندوق پوشش ریسک هستید، در اینجا چند قدم وجود دارد که باید انجام دهید.

گام اول در انتخاب صندوق پوشش ریسک

هنگامی که به دنبال یک صندوق پوشش ریسک با کیفیت بالا می‌گردید، برای سرمایه‌گذار مهم است که معیارهای مهم و نتایج مورد نیاز برای هر کدام را شناسایی کند.

این دستورالعمل‌ها می‌توانند مبتنی بر مقادیر مطلق باشند، مانند بازدهی که در پنج سال گذشته بیش از 20٪ در سال است، یا می‌تواند نسبی باشد، مانند بزرگترین صندوق‌های پوشش ریسک از نظر دارایی‌های تحت مدیریت.

در هر صورت، این اولین قدم در فرآیند تصمیم گیری شماست.

دستورالعمل های عملکرد مطلق صندوق

به نرخ بازده سالانه نگاه کنید. فرض کنید می خواهید صندوقی با بازده سالانه پنج ساله پیدا کنید که 1٪ از بازده شاخص اوراق قرضه دولتی جهانی سیتی گروپ (WGBI) بیشتر باشد. این فیلتر تمام صندوق هایی را که در بازه‌های زمانی طولانی عملکرد ضعیفی دارند حذف می‌کند و می‌توان آن را بر اساس عملکرد شاخص در طول زمان تنظیم کرد.

این دستورالعمل همچنین صندوق هایی با بازده مورد انتظار بسیار بالاتر را نشان می‌دهد، مانند صندوق‌های کلان جهانی، صندوق‌های بلندمدت یا کوتاه مدت و غیره.

اما اگر اینها صندوق هایی نیستند که به دنبال آن هستید، باید دستورالعملی برای انحراف معیار (standard deviation) شاخص در پنج سال گذشته نیز ایجاد کنید. فرض کنید 1% به این نتیجه اضافه می کنیم و آن مقدار را به عنوان راهنمای انحراف معیار تعیین می کنیم. صندوق های با انحراف استاندارد بیشتر از این دستورالعمل را می توان از بررسی بیشتر حذف کرد.

متأسفانه، بازده گذشته لزوماً به شناسایی یک صندوق جذاب برای آینده کمک نمی کند. ممکن است یک صندوق پوشش ریسک در سال گذشته از استراتژای استفاده کرده باشد که در سال آینده به خوبی کار نکند.

مقایسه بازده

هنگامی که برخی از صندوق‌های پر بازده شناسایی شدند، مهم است که استراتژی صندوق را شناسایی کرده و بازده آن را با سایر صندوق‌های موجود در همان دسته مقایسه کنید.

یک سرمایه گذار می تواند با ایجاد یک تحلیل همسو از صندوق های مشابه، دستورالعمل هایی را ایجاد کند. به عنوان مثال، می توان صدک 50 را به عنوان راهنمای فیلتر کردن صندوق ها تعیین کرد.

اکنون سرمایه گذار دو دستورالعمل دارد که همه صندوق ها برای بررسی بیشتر باید رعایت کنند.

بکارگیری این دو دستورالعمل همچنان بودجه زیادی برای ارزیابی در مدت زمان معقول باقی می گذارد. دستورالعمل های بیشتری باید ایجاد شود، اما دستورالعمل های بیشتر لزوماً در همه صندوق ها اعمال نمی شود. به عنوان مثال، دستورالعمل‌های یک صندوق آربیتراژ ادغام با دستورالعمل‌های مربوط به صندوق‌های کوتاه مدت که از نظر بازار خنثی هستند، متفاوت است.

دستورالعمل های عملکرد نسبی صندوق

گام بعدی ایجاد مجموعه ای از دستورالعمل های نسبی است.

معیارهای عملکرد نسبی همیشه باید بر اساس دسته بندی ها یا استراتژی های خاص باشند. برای مثال، مقایسه یک صندوق کلان جهانی اهرمی با یک صندوق سهام بلند/کوتاه مدت خنثی از بازار، منطقی نیست.

برای ایجاد دستورالعمل‌ برای یک استراتژی خاص، یک سرمایه‌گذار می‌تواند از یک بسته نرم‌افزاری تحلیلی مانند ستاره صبحگاهی (Morningstar) استفاده کند تا مجموعه‌ای از صندوق را با استفاده از استراتژی‌های مشابه شناسایی کند. سپس، تحلیل های همسو، آمارهای زیادی را نشان می‌دهد که به ربع یا دهک برای آن جامعه آماری تقسیم شده‌اند.

آستانه برای هر دستورالعمل ممکن است نتیجه هر معیاری باشد که با صدک 50 یا فراتر از آن مطابقت داشته باشد. یک سرمایه گذار می تواند با استفاده از صدک 60 دستورالعمل ها را کاهش دهد یا با استفاده از صدک 40 دستورالعمل را تشدید کند.

استفاده از صدک 50 در تمام معیارها معمولاً همه صندوق های پوشش ریسک به جز چند مورد را برای بررسی بیشتر فیلتر می کند.

تعیین دستورالعمل از این طریق به انعطاف ایجاد کردن در تنظیم دستورالعمل ها کمک میکند زیرا محیط اقتصادی ممکن است بر بازده مطلق برخی از استراتژی ها تأثیر بگذارد.

فاکتورهایی که باید در نظر گرفت

فاکتور هایی که توسط حامیان صندوق های پوشش ریسک استفاده میشوند، عبارت اند از:

  • بازده سالانه پنج ساله
  • انحراف معیار
  • متغیر انحراف معیار
  • ماه‌ها تا بازیابی/حداکثر کاهش
  • انحراف نزولی

این دستورالعمل‌ها به حذف بسیاری از سرمایه‌های موجود در جهان و شناسایی تعداد قابل اجرا از سرمایه‌ها برای تحلیل بیشتر کمک می‌کند.

سایر دستورالعمل های قابل ملاحضه در صندوق

سرمایه‌گذار ممکن است بخواهد دستورالعمل‌های دیگری را نیز در نظر بگیرد که می‌تواند تعداد صندوق های مورد تحلیل را بیشتر کاهش دهد یا صندوق هایی را شناسایی کند که از معیارهای بیشتری در ارتباط با سرمایه‌گذار برخوردار هستند. چند نمونه از آنها را در زیر مشاهده میکنید:

  • اندازه صندوق / اندازه شرکت: این موضوع ممکن است بسته به ترجیح سرمایه گذار حداقل یا حداکثر باشد. سرمایه‌گذاران نهادی معمولاً با چنان مبالغ زیادی سرمایه‌گذاری می‌کنند. زیرا یک صندوق یا شرکت باید یک حداقل مقداری داشته باشد تا بتواند سرمایه‌گذاری بزرگی انجام دهد. برای سایر سرمایه گذاران، صندوقی که خیلی بزرگ است ممکن است با چالش هایی مشابه با موفقیت های گذشته روبرو شود.
  • تاریخچه: اگر سرمایه‌گذار به دنبال یک صندوق با حداقل 24 یا 36 ماه سابقه باشد، این دستورالعمل صندوق های جدید را حذف می‌کند. با این حال، گاهی اوقات یک مدیر صندوق با تجربه یک صندوق جدید راه اندازی می کند، بنابراین می توان مدت زمان عملکرد مدیر را پیگیری کرد.
  • حداقل سرمایه گذاری: این موضوع بسیار مهم است زیرا بسیاری از صندوق‌ها دارای حداقل‌هایی هستند که می‌تواند تنوع مناسب را برای یک سرمایه‌گذار حقوقی دشوار کند. حداقل سرمایه گذاری صندوق نیز می تواند نشان دهنده انواع سرمایه گذاران در صندوق باشد. حداقل های بزرگتر ممکن است نشان دهنده نسبت بیشتری از سرمایه گذاران نهادی باشد.
  • شرایط بازخرید: این عبارات پیامدهایی برای نقدینگی دارند. گنجاندن دوره‌های قفل طولانی‌تر در پورتفولیو دشوار است و دوره‌های بازخرید طولانی‌تر از یک ماه می‌تواند چالش‌هایی را ایجاد کند.

نمونه هایی از صندوق های پوشش ریسک مهم

برخی از بزرگترین صندوق های پوشش ریسک بر اساس کل دارایی های تحت مدیریت (AUM) تا سال 2018 عبارتند از:

  • شرکت مدیریت الیوت پل سینگر تا ژوئن 2021 دارای 48 میلیارد دلار دارایی های تحت مدیریت بود. این صندوق که در سال 1977 تأسیس شد، گهگاه به عنوان یک صندوق کرکس (vulture fund) توصیف می شود، زیرا دارایی های قابل توجهی بر اوراق بهادار  بحرانی متمرکز شده است، از جمله بدهی کشورهای ورشکسته. در هر صورت، این استراتژی برای چندین دهه موفق بوده است.
  • دو سیگما سرمایه گذاری نیویورک که در سال 2001 توسط دیوید سیگل و جان اوردک تأسیس شد، با بیش از 66 میلیارد دلار دارایی مدیریت شده تا مارس 2021، براساس کل دارایی های تحت مدیریت در صدر فهرست صندوق های پوشش ریسک قرار دارد. این شرکت طوری طراحی شده بود که به یک استراتژی سرمایه گذاری تکیه نکند، این امر به آن اجازه داد تا همراه با تغییرات در بازار انعطاف پذیر باشد.
  • فناوری های رنسانس جیمز اچ. سیمون، یکی از محبوب ترین صندوق های پوشش ریسک است. این صندوق با 130.7 میلیارد دلار از نظر کل دارایی های تحت مدیریت در سال 1982 راه اندازی شد، اما استراتژی خود را همراه با تغییرات فناوری در سال های اخیر متحول کرده است. در حال حاضر، رنسانس برای تجارت سیستماتیک بر اساس مدل های کامپیوتری و الگوریتم های کمی شناخته شده است. به لطف این رویکردها، رنسانس توانسته است علیرغم آشفتگی های اخیر در فضای گسترده تر صندوق های پوشش ریسک، بازدهی قوی را برای سرمایه گذاران فراهم کند.
  • AQR Capital Investments تا اوت 2021 کمتر از 164 میلیارد دلار از نظر کل دارایی های تحت مدیریت نظارت دارد. مستقر در گرینویچ، کانکتیکات، به دلیل استفاده از استراتژی های سرمایه گذاری سنتی و جایگزین شناخته شده است.
  • شرکت شرکای ری دالیو بریج واتر،
  • با 140 میلیارد دلار از نظر کل دارایی های تحت مدیریت تا می 2020 یکی از بزرگترین صندوق های پوشش ریسک در جهان است. صندوق مستقر در کانکتیکات تا اوت 2021 حدود 1500 نفر را استخدام کرده است و بر استراتژی سرمایه گذاری کلان جهانی تمرکز دارد. بریج واتر بنیادها، موقوفات و حتی دولت های خارجی و بانک های مرکزی را در میان مشتریان خود به حساب می آورد.

صندوق پوشش ریسک چیست؟

صندوق پوشش ریسک یک وسیله سرمایه گذاری است که به افراد با ارزش خالص بالا، سرمایه گذاران نهادی و سایر سرمایه گذاران معتبر خدمات می دهد. اصطلاح «پوشش ریسک» به این دلیل استفاده می‌شود که این صندوق‌ها از نظر تاریخی بر روی پوشش ریسک با خرید و فروش دارایی‌ها در یک استراتژی سهام کوتاه مدت متمرکز بوده‌اند.

صندوق‌های پوشش ریسک امروزی طیف گسترده‌ای از استراتژی‌ها را در تمامی طبقات دارایی موجود، از جمله املاک و مستغلات، مشتقات، و سرمایه‌گذاری‌های غیر سنتی مانند هنرهای زیبا و شراب ارائه می‌دهند. بسیاری از آنها از استراتژی های اهرمی استفاده می کنند، به این معنی که پول قرض می کنند تا بازده بالقوه خود را افزایش دهند.

صندوق‌های پوشش ریسک در مقایسه با صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک، طبق تعریف به‌ تدریج قانون گذاری شده و ریسک‌پذیر هستند.

صندوق های پوشش ریسک چگونه با سایر سرمایه گذاری ها مقایسه می شوند؟

صندوق‌های پوشش ریسک، صندوق‌های سرمایه‌گذاری متقابل و صندوق‌های قابل معامله در بورس (ETF) همگی صندوق های مالی هستند که توسط بسیاری از سرمایه‌گذاران با هدف کسب سود برای خود و مشتریانشان تشکیل شده اند.

صندوق‌های پوشش ریسک، مانند برخی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک، و تعداد کمی از صندوق‌های قابل معامله در بورس، به طور فعال توسط مدیران حرفه‌ای مدیریت می‌شوند و سرمایه‌گذاری‌های خاصی را با هدف اعلام شده فراتر از بازده بازارها یا برخی بخش‌ها یا شاخص‌های بازار خرید و فروش می‌کنند.

صندوق های پوشش ریسک بیشترین بازده ممکن را هدف قرار می دهند و در حین تلاش برای دستیابی به آنها، بیشترین ریسک را می پذیرند.

آنها نسبت به محصولات رقیب مقررات ضعیف‌تری دارند و به آنها انعطاف‌پذیری برای سرمایه‌گذاری تقریباً در هر طبقه دارایی موجود می‌دهد، از جمله قراردادهای اختیار معامله و مشتقات و سرمایه‌گذاری‌های محرمانه که صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک نمی‌توانند ارائه دهند.

تفاوت دیگر در هزینه ها است. صندوق های سرمایه گذاری دارای کارمزد بسیار بالاتری نسبت به سایر گزینه های سرمایه گذاری هستند.

چرا صندوق های سرمایه گذاری ریسکی تلقی میشوند؟

«پوشش ریسک» قاعده مند در سرمایه گذاری یک حرکت استراتژیک برای کاهش زیان های احتمالی است. این کار با شرط بندی مقدار کمی پول بر روی نتیجه مخالف مورد انتظار سرمایه گذار انجام می شود.

صندوق های پوشش ریسک امروزی به دنبال بازدهی زیاد هستند. آن‌ها ممکن است از هر یک از استراتژی‌های سرمایه‌گذاری گسترده برای صندوق خود استفاده کنند، اما آزادند که در هر نوع سرمایه‌گذاری، از جمله ابزارهای مقایسه ای، برای دریافت بازده سرمایه‌گذاری کنند.

برخی از ریسک های خاص صندوق های پوشش ریسک عبارت اند از:

  • یک استراتژی سرمایه گذاری متمرکز، صندوق های پوشش ریسک را در معرض زیان های احتمالی بزرگ قرار می دهد.
  • این صندوق‌ها معمولاً از سرمایه‌گذاران می‌خواهند که پول خود را برای مدت چند سال قفل کنند.
  • استفاده از اهرم، یا پول قرضی، می تواند یک ضرر جزئی را به ضرری فاجعه بار تبدیل کند.

چرا مردم در صندوق های پوشش ریسک سرمایه گذاری می کنند؟

یک فرد ثروتمند که می تواند از عهده تنوع دهی به صندوق پوشش ریسک برآید، ممکن است جذب شهرت مدیر آن، دارایی های خاصی که صندوق در آن سرمایه گذاری کرده است یا استراتژی منحصر به فردی که به کار می گیرد، شود.

در برخی موارد، اگر تکنیک‌های مورد استفاده توسط صندوق‌های پوشش ریسک (مانند ترکیب اهرم‌ها با معاملات مشتقه پیچیده) توسط یک صندوق سرمایه‌گذاری مشترک یا نوع دیگری از ابزار سرمایه‌گذاری قانونگذاری شده استفاده شود، از قانون‌گذاران مجوز نخواهد گرفت.

ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو

در نیپوتو مارکت امکان خرید و فروش ارز های دیجتال برای شما فراهم شده است.


0

خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید



مترجم اخبار تکنولوژی و بلاکچین، فعال در حوزه کریپتو و متاورس، تهیه و اجرای ویدیوهای آموزشی و کاربردی در حوزه کریپتوکارنسی.

ثبت دیدگاه

لیست نظرات (0)
قیمت لحظه‌ای

بیت کوین

(BTC)
0.00٪

$ 0.00

0 تومان

خرید و فروش بیت کوین

بیشتر بخوانید