/ اخبار اکسچنج ها / موسسان صرافی بیتمکس به نقض قانون رازداری بانکی اعتراف کردند

زمان مطالعه : 5 دقیقه

موسسان صرافی بیتمکس به نقض قانون رازداری بانکی اعتراف کردند

موسسان صرافی بیتمکس به نقض قانون رازداری بانکی اعتراف کردند

آرتور هیز (Arthur Hayes) و بنجامین دلو (Benjamin Delo)، بنیانگذاران اکسچنج بازار مشتقات ارزهای دیجیتال بیتمکس (Bitmex)، به نقض قانون رازداری بانکی ایالات متحده اعتراف کردند. در نتیجه شکست عمدی در اجرای برنامه های AML و احراز هویت مشتری (KYC)، صرافی بیتمکس در واقع یک پلتفرم پولشویی بود.

بنیانگذاران بیتمکس به علت نقض قانون رازداری بانکی مجرم هستند

وزارت دادگستری ایالات متحده (DOJ) پنجشنبه اعلام کرد که بنیانگذاران اکسچنج مشتقات ارزهای دیجیتال بیتمکس به نقض قانون رازداری بانکی (BSA) اعتراف کرده اند: آرتور هیز و بنجامین دلو، بیتمکس را به عنوان پلتفرمی برای اجرای قوانین ضد پولشویی ایالات متحده طراحی کردند.

در این رابطه بخوانید‌ : ارز دیجیتال دوج کوین (DOGE) چیست؟ و چه کاربردی دارد؟

هیز (Hayes)، 36 ساله، اهل میامی، فلوریدا است. دلو (Delo)، 38 ساله، ساکن بریتانیا و هنگ کنگ است.

وزارت دادگستری توضیح داد که حداقل از سپتامبر 2015 تا زمان صدور کیفرخواست در سپتامبر 2020، این دو شخص عمدا باعث شدند که بیتمکس در ایجاد و حفظ یک برنامه AML و برنامه احراز هویت مشتری (KYC) شکست بخورد. هیز پس از صدور کیفرخواست از سمت مدیرعاملی بیتمکس کناره گیری کرد.

وزارت دادگستری افزود: هیز در ماه می 2018 از ادعاهایی مبنی بر استفاده از بیتمکس برای شستشوی درآمدهای حاصل از هک ارزهای دیجیتال مطلع شد. با این حال، هیز، دلو و بیتمکس پس از آن گزارشی از فعالیت مشکوک ارائه نکردند یا اقداماتی را برای جلوگیری از استفاده از پلتفرم برای پولشویی در آینده انجام ندادند.

وزارت دادگستری گفت: شکست عمدی در اجرای برنامه های AML و احراز هویت مشتری، نشان می دهد که بیتمکس در واقع یک پلتفرم پولشویی بود.

وزارت دادگستری خاطرنشان کرد که بیتمکس نیز برای دور زدن تحریم‌ ها مورد استفاده قرار گرفت و افزود که هیز و دلو هر دو مستقیما با مشتریان تحت تحریم در ارتباط بودند اما هیچ کاری برای اجرای AML یا احراز هویت مشتری انجام ندادند.

علاوه بر این، علیرغم اینکه مکررا اعلام شده بود که بیتمکس به مشتریان ایالات متحده خدمات نمی‌ دهد، این پلتفرم رمزارز هرگز فعالیت خود در ایالات متحده را متوقف نکرد. وزارت دادگستری گفت: هیز و دلو هر دو می‌ دانستند که خروج بیتمکس از بازار ایالات متحده در سپتامبر 2015، ساختگی بود.

وزارت دادگستری توضیح داد: کنترل‌ های ظاهری بیتمکس که برای جلوگیری از معاملات کاربران ایالات متحده ایجاد شد، نشان دهنده ناکارآمدی این اکسچنج بود که در واقع مانع از دسترسی یا معاملات کاربران ایالات متحده از بیتمکس نمی‌ شد.

وزارت دادگستری خاطرنشان کرد که هیز و دلو همچنین از طریق برنامه این پلتفرم از اینفلوئنسرهای رمزارز مستقر در ایالات متحده برای بازاریابی محصولات بیتمکس برای مشتریان جدید ایالات متحده استفاده کردند.

وزارت دادگستری تصریح کرد: این دو بنیانگذار هر کدام به دلیل نقض قانون رازداری بانکی که حداکثر مجازات آن پنج سال زندان است، مجرم شناخته شدند و افزود: هیز و دلو بر اساس مفاد توافق نامه های مربوطه خود، هر کدام توافق کردند که به طور جداگانه 10 میلیون دلار جریمه بپردازند.

در آگوست سال گذشته، بیتمکس موافقت کرد که برای تسویه اتهامات با کمیسیون معاملات آتی کالاهای ایالات متحده (CFTC) و شبکه اجرای جرایم مالی (FinCEN) 100 میلیون دلار بپردازد. در ژانویه سال جاری، این اکسچنج یک بانک آلمانی را با هدف ایجاد یک مرکز ارز دیجیتال قانونی در اروپا خریداری کرد.

ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو

همچنین بخوانید : آیا کسب سود منجر به کاهش سرعت پذیرش ارزهای دیجیتال می شود؟


0

خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید



ثبت دیدگاه

لیست نظرات (0)
قیمت لحظه‌ای

بیت کوین

(BTC)
0.00٪

$ 0.00

0 تومان

خرید و فروش بیت کوین