/ مفاهیم پایه بازار‌های مالی / برترین شاخص ها برای استراتژی های معاملات فیوچرز

زمان مطالعه : 5 دقیقه

برترین شاخص ها برای استراتژی های معاملات فیوچرز

نحوه استفاده از شاخص های معاملاتی در شرایط مختلف بازار

بهترین شاخص معاملاتی برای معاملات آتی به نوع شرایط بازار بستگی دارد. با این حال، بهتر است سرمایه گذاران فقط به یک ابزار تکیه نکنند. با تغییر شرایط بازار، معامله گران نیز باید ابزارهای خود را با آن تطبیق دهند. در معاملات آتی، معامله گران به طور کلی با سه نوع موقعیت سروکار دارند: ترندینگ مارکت trending market، نوسانات کوتاه مدت، و شکست از سطوح حمایت و مقاومت.

برترین شاخص ها برای استراتژی های معاملات فیوچرز

معاملات فیوچرز Futures روشی عالی برای کسب سود در مدت زمان کوتاه است و شاخص‌های تکنیکال می‌توانند به شما کمک کنند.

بهترین شاخص معاملاتی برای معاملات آتی به نوع شرایط بازار بستگی دارد. با این حال، بهتر است سرمایه گذاران فقط به یک ابزار تکیه نکنند. با تغییر شرایط بازار، معامله گران نیز باید ابزارهای خود را با آن تطبیق دهند. در معاملات آتی، معامله گران به طور کلی با سه نوع موقعیت سروکار دارند: ترندینگ مارکت trending market، نوسانات کوتاه مدت، و شکست از سطوح حمایت و مقاومت.

برای هر استراتژی و موقعیتی، معامله گران باید ارزیابی کنند که از چه شاخص معاملاتی استفاده کنند. میانگین متحرک همگرایی واگرایی (MACD) یکی از شاخص هایی است که در بازارهای ترندینگ به خوبی عمل می کند. میانگین متحرک (MA) زمانی که بازار در حال شکستن سطح حمایت یا مقاومت است، به خوبی عمل می کند. RSI برای زمانی ایده‌آل است که سرمایه‌گذار می‌خواهد از نوسان کوتاه‌مدت بازار استفاده کند.

در این رابطه بخوانید‌ : آلت لیر چیست؟معرفی پلتفرم AltLayer و توکن ALT

بنابراین، اگر می خواهید در مورد نحوه استفاده از اندیکاتورها در معاملات فیوچرز بیشتر بدانید، ادامه مطلب را بخوانید.

نحوه استفاده از شاخص های معاملاتی در شرایط مختلف بازار

برای درک شرایط یک بازار آتی، درک ماهیت معاملات فیوچرز ضروری است. معامله آتی قراردادی است برای خرید/فروش کالا به قیمت معین در تاریخ آتی. قراردادهای فیوچرز کالا یک دارایی هستند و می توانند منبع بازده خوبی برای سرمایه گذاران باشند.

معامله گران اغلب انواع مختلف حرکات در بازار را بررسی می کنند و سپس از استراتژی هایی برای کسب سود از این حرکات استفاده می کنند. بازارهای آتی معمولاً سه نوع حرکت را پشت سر می گذارند:

بازار رنج Ranging

بازار ترندینگ Trending

شکست یا Breaking از سقف/کف

حرکات در بازارهای آتی به ماهیت دارایی و اخبار مرتبط در بازار بستگی دارد. قراردادهای آتی معمولاً در حالت رنج یا ترند هستند. با این حال، به هر خبری در بازار واکنش سریع نشان می دهند. این اغلب منجر به شکست می شود، یعنی بازار یک سقف/کف را می شکند.

علاوه بر این، در میان مدت و بلندمدت، ممکن است بازار به دلیل تغییرات ساختاری سقف خود را بشکند. نمونه ای از تغییر ساختاری در بازار معاملات آتی نفت می تواند کاهش ذخایر جهانی باشد. مدت زمان این تغییرات قیمت نیز به دارایی بستگی دارد. روند میان مدت برای یک دارایی می تواند بلندمدت برای دارایی دیگر باشد.

با این حال، مهم است که به یاد داشته باشید بازار ممکن است بدون هیچ دلیل آشکاری سقف یا کف قیمت را بشکند. شکست‌ ها در بازار همیشه رخ می‌دهند و صرفاً پیامدهای بازارهای پرنوسان هستند.

چگونه از RSI در معاملات فیوچرز استفاده کنیم؟

در شرایط عادی، بازار تمایل به نوسان بین یک محدوده خاص دارد. بازار رنج آتی در شرایط نرمال به شکل زیر است.

معاملات فیوچرز در بازار رنج

معاملات فیوچرز در بازار رنج

در طول چنین بازاری، معامله‌گران می‌توانند با نوسان گیری، بازده خوبی داشته باشند. نوسانگیری مستلزم خرید در هنگام شروع یک نوسان صعودی و فروش پس از رسیدن نوسان به اوج خود است.

همچنین بخوانید : روش جایگزینی با کارمزد (RBF) چیست؟

اشباع خرید و اشباع فروش در بازار فیوچرز

اشباع خرید و اشباع فروش در بازار فیوچرز

برای قرارداد لانگ یا خرید سرمایه گذار باید بداند که چه زمانی روند تغییر خواهد کرد. اندیکاتور RSI یک شاخص تکنیکال خوب برای پیش بینی نوسانات بازار در یک بازار رنج است.

در شاخص RSI بازار به سمت تعادل equilibrium تمایل دارد. اگر بازار در محدوده اشباع خرید باشد، نیروهای نزولی قدرت بیشتری پیدا می‌کنند و با افزایش فروش، قیمت آتی را کاهش می‌دهند. به همین ترتیب، اگر دارایی در محدوده اشباع فروش باشد بازار دوباره از طریق خرید به تعادل باز می گردد و در نتیجه قیمت افزایش می یابد.

بنابراین، اندیکاتور RSI به سرمایه گذار می گوید که بازار در محدوده اشباع خرید است یا فروش. اگر مقدار اندیکاتور RSI بالاتر از 70 باشد دارایی در محدوده اشباع خرید است. اگر RSI دارایی کمتر از 30 باشد، گفته می شود که دارایی در محدوده اشباع فروش است. بهتر است سرمایه گذاران دارایی را در محدوده اشباع فروش بخرند تا بتوانند مالکیت دارایی را در ناحیه آبی (تصویر بالا) تصاحب کنند.

بنابراین، اندیکاتور RSI ابزاری عالی برای کسب بازدهی خوب در بازارهای رنج است.

نکته کلیدی: زمانی که بازار راکد است، از اشباع خرید و خرید اندک underbought در RSI برای کسب سود در بازار استفاده کنید.

نحوه استفاده از MACD در بازار ترندینگ

اگرچه اندیکاتور RSI یک ابزار عالی برای بازار رنج است، بازار همیشه در چنین شرایطی باقی نمی ماند. در بسیاری از مواقع، بازارها در نتیجه اطلاعات جدید، شاهد حرکات ترندینگ قوی هستند. برای بازدهی خوب در چنین شرایطی، می توان از MACD استفاده کرد.

مکدی با کم کردن میانگین متحرک نمایی 26 دوره ای (EMA) از EMA دوازده دوره ای، بازار ترندینگ را نشان می دهد.

خط قیمت معین در MACD در تصویر زیر ارائه شده است.

شاخص MACD با ادغام کوتاه مدت (میانگین متحرک 12 دوره ای) و حرکت بلند مدت قیمت (میانگین متحرک 26 دوره ای) به شناسایی روند جدید کمک می کند. واگرایی بین رفتار کوتاه مدت و رفتار بلند مدت نشان دهنده شکل گیری یک روند جدید است. در تصویر زیر، هیستوگرام تفاوت بین خط MACD و خط سیگنال را نشان می دهد.

بنابراین، افزایش هیستوگرام ممکن است نشان دهنده ایجاد یک جهت جدید باشد.

پس از انتشار اطلاعات جدید، معامله گران می توانند شروع به استفاده از MACD برای جستجوی واگرایی صعودی کنند. در یک واگرایی صعودی، خط MACD دارای اوج های پایین تر همراه با کف های بالاتر برای خط قیمت خواهد بود. می توان یک واگرایی صعودی را در تصویر زیر مشاهده کرد

واگرایی صعودی

واگرایی صعودی

مکدی MACD هم برای ورود و هم برای خروج از یک روند مهم است. برای مثال، در نمودار بالا، اگر هیستوگرام شروع به نشان دادن واگرایی نزولی کند، سرمایه گذار باید خروج از بازار را در نظر بگیرد. در یک واگرایی نزولی، اوج های پایین تر خط MACD با کف های بالاتر در خط قیمت همراه می شود.

نکته کلیدی: زمانی که بازار در حال ارائه اطلاعات جدید است، از واگرایی نزولی و صعودی خط MACD استفاده کنید تا تغییرات بلندمدت قیمت را مشاهده کنید.

استفاده از شاخص میانگین متحرک برای تشخیص روندها

یک روند جدید در بازار آتی ممکن است با یک شکست آغاز شود. حتی گاهی اوقات شکست ها شروع یک روند بلندمدت جدید هستند. به عنوان مثال، شکست صعودی در شرایط نزولی بازار می تواند نشان دهنده این باشد که روند نزولی اکنون با یک روند صعودی جایگزین شده است.

هنگامی که قیمت در حال تغییر طولانی مدت است، گفته می شود که در حال شکست است. در یک شکست، بسته به این که آیا شکست صعودی یا نزولی باشد، قیمت از سقف یا کف شکسته می شود. در زیر نمونه ای از شکست صعودی آورده شده است.

شکست صعودی در بازار آتی

شکست صعودی در بازار آتی

به نحوه افقی بودن کف قیمت در تصویر بالا توجه کنید. زمانی که بازارها روند صعودی نداشته باشند این اتفاق می افتد.

میانگین متحرک می تواند به عنوان یک کف محکم برای بازاری عمل کند که در حال شکل گیری روند است. میانگین متحرک میانگین آخرین دوره های x است.

شاخص MA در بازار فیوچرز

شاخص MA در بازار فیوچرز

توجه کنید که چگونه کف با رشد بازار تغییر می کند. حالا بیایید تصور کنیم از یک خط حمایت ساده استفاده کرده اید که از پایین ترین سطح قبلی کشیده شده است.

بازار فیوچرز

بازار فیوچرز

با استفاده از میانگین متحرک، خط حمایت با بازار رو به رشد سازگار خواهد شد. اگر خط مشکی (سطح حمایت) کف قیمت در نظر گرفته می شد، آنگاه هرگز نمی توانستید در کف قیمت خرید کنید، زیرا قبل از لمس خط سیاه باز می گشت. در نتیجه، بازدهی خوبی را که می‌توانستید از رالی بعدی بدست بیاورید، از دست می‌دهید.

مزیت اصلی استفاده از میانگین متحرک این است که به شما امکان می دهد به طور خودکار انتظارات خود را از نقاط مقاومت با تغییر در بازار تنظیم کنید.

نکته کلیدی: از میانگین متحرک برای تعدیل انتظارات خود در مورد نقاط مقاومت برای حرکات قیمت استفاده کنید.

نتیجه:

بازار آتی فرصتی عالی برای سرمایه گذارانی است که به دنبال کسب بازدهی خوب هستند. با این حال، کسب حداکثر سود مستلزم بررسی حرکات بازار از طریق استفاده از شاخص‌های تکنیکال است. با این حال، هر شاخص برای عملکرد در یک موقعیت خاص طراحی شده است. RSI واقعاً در جذب نوسانات بازار خوب عمل میکند. MACD برای استفاده در یک بازار ترندینگ خوب است. در حالی که میانگین متحرک در تحلیل بازارهای در حال تغییر ساختاری بسیار خوب است. در نهایت این بر عهده سرمایه گذار است که بازار را بررسی کند و از معیار مناسب استفاده کند.

ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو

برای خرید و فروش تتر به مارکت نیپوتو مراجعه نمایید


0

خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید



ثبت دیدگاه

لیست نظرات (0)
قیمت لحظه‌ای

بیت کوین

(BTC)
0.00٪

$ 0.00

0 تومان

خرید و فروش بیت کوین