/ معرفی ارزهای دیجیتال / هدف آوالانچ چیست؟

زمان مطالعه : 7 دقیقه

هدف آوالانچ چیست؟

آوالانچ چگونه کار می‌کند؟

آوالانچ بستری برای قراردادهای هوشمند و برنامه‌های غیرمتمرکز است و با هدف رفع نواقص اتریوم ایجاد شد. تمرکز پروژه اوالانچ روی مقیاس‌پذیری معطوف شده است و با ارائه ساختاری جدید، تلاش کرده تا بتواند تعداد زیادی تراکنش را در لحظه پردازش کند و در عین حال میزان قابل قبولی از غیرمتمرکز بودن نیز به همراه داشته باشد.

هدف آوالانچ چیست؟

آوالانچ (Avalanche) بستری برای قراردادهای هوشمند و برنامه‌های غیرمتمرکز است و با هدف رفع نواقص اتریوم ایجاد شد. تمرکز پروژه اوالانچ روی مقیاس‌پذیری معطوف شده است و با ارائه ساختاری جدید، تلاش کرده تا بتواند تعداد زیادی تراکنش را در لحظه پردازش کند و در عین حال میزان قابل قبولی از غیرمتمرکز بودن نیز به همراه داشته باشد.

آوالانچ به نوعی به دنبال ایجاد شرایطی برای مبادله دارایی به صورت جهانی است که به هر کسی امکان می‌دهد هر نوع دارایی دیجیتال را راه‌اندازی یا معامله کند و آن را به صورت غیرمتمرکز با استفاده از قراردادهای هوشمند و سایر فن آوری‌های پیشرفته کنترل کند.

آوالانچ چگونه کار می‌کند؟

یکی از تفاوت‌های Avalanche و سایر شبکه‌های غیرمتمرکز، پروتکل اجماع آن است. پروتکل اجماعی که در آوالانچ برای قراردادهای هوشمند بهینه شده است، اسنومن Snowman نام دارد. هم‌چنین آوالانچ از DAG‌ یا گراف مدور جهت‌دار به عنوان دفترکل توزیع‌شده استفاده می‌کند.

در این رابطه بخوانید‌ : آلت لیر چیست؟معرفی پلتفرم AltLayer و توکن ALT

پروتکل‌های آوالانچ از طریق رای‌دهی مکرر بر اساس الگوهای جزئی کار می‌کنند. هنگامی که یک ولیدیتور تعیین می‌کند که آیا یک تراکنش باید پذیرفته شود یا رد شود، از یک زیرمجموعه تصادفی کوچک از ولیدیتورها می‌پرسد که آیا فکر می‌کنند معامله باید پذیرفته یا رد شود. اگر اعتبارسنجی که از او سوال شده فکر کند که تراکنش نامعتبر است، قبلا تراکنش را رد کرده است یا تراکنش را متناقض می‌بیند، پاسخ می دهد که فکر می‌کند تراکنش باید رد شود. در غیر این صورت پاسخ می‌دهد که فکر می‌کند تراکنش باید پذیرفته شود.

اگر بخش زیادی از ولیدیتورهای نمونه پاسخ دهند که فکر می‌کنند تراکنش باید پذیرفته شود، اعتبارسنج ترجیح می‌دهد تراکنش را بپذیرد. به عبارت دیگر وقتی در آینده در مورد تراکنش از او سوال شود، پاسخ می‌دهد که فکر می‌کند تراکنش باید پذیرفته شود. به طور مشابه، اگر بخش بزرگی از ولیدیتورها پاسخ دهند که فکر می‌کنند تراکنش باید رد شود، ولیدیتور ترجیح می‌دهد معامله را رد کند.

ولیدیتور این فرآیند نمونه‌برداری را تکرار می‌کند تا زمانی که میزان آلفا از اعتبارسنج‌های درخواست شده به همان روش (قبول یا رد) برای دورهای متوالی β بتا پاسخ دهند.

در حالت معمولی که تراکنش هیچ تضادی ندارد، نهایی‌شدن (Finalization) خیلی سریع اتفاق می‌افتد. هنگامی که تضاد وجود دارد، ولیدیتورهای صادق به سرعت در اطراف تراکنش‌های دارای تضاد جمع می‌شوند و تا زمانی که همه آن‌ها آن نظرشان در مورد تراکنش را بگویند، وارد یک حلقه بازخورد مثبت می‌شوند. این امر منجر به پذیرش معاملات غیرمتعارض و رد معاملات دارای تضاد می شود.

اواکس AVAX رمز ارز اصلی پلتفرم اوالانچ است و برای ایمن‌سازی شبکه از طریق استیکینگ، پرداخت کارمزدها و تامین یک واحد اساسی بین ساب‌نت‌های ایجاد شده در بستر Avalanche استفاده می‌شود. تعداد آواکس‌ به ۷۲۰ میلیون واحد محدود شده است؛ از این میزان ۳۶۰ میلیون AVAX در هنگام راه اندازی ایجاد شد، در حالی که ۳۶۰ میلیون دیگر به عنوان پاداش استیکینگ که طی سال‌های آینده منتشر خواهد شد، استفاده می‌شود.

آوالانچ بستری برای قراردادهای هوشمند و توسعه برنامه‌های غیرمتمرکز است که تمرکز آن روی مقیاس‌پذیری است. این شبکه تراکنش‌های زیادی را در لحظه پردازش کرده و هر تراکنش را در کمتر از ۱ ثانیه تایید می‌کند. سه زنجیره X-Chain، P-Chain و C-Chain و همچنین ساب‌نت‌ها بخش‌های مهم پلتفرم آوالانچ هستند که قابلیت‌های ویژه و APIها را در اختیار توسعه‌دهندگان می‌گذارند. آوالانچ به جای بلاکچین از DAG استفاده می‌کند و الگوریتم اجماع منحصر به فردی دارد.

ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو

در نیپوتو مارکت امکان خرید و فروش تتر برای شما فراهم شده است.


0

خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید



ثبت دیدگاه

لیست نظرات (0)
قیمت لحظه‌ای

بیت کوین

(BTC)
0.00٪

$ 0.00

0 تومان

خرید و فروش بیت کوین

بیشتر بخوانید