2 سال پیش
زمان مطالعه : 7 دقیقه
سه دلیل که نشان می دهد بیت کوین هنوز به کف قیمتی خود نرسیده است
قیمت بیت کوین (BTC) در 20 آگوست به میزان متوسطی بهبود یافت اما همچنان در مسیر ثبت بدترین عملکرد هفتگی خود در دو ماه گذشته قرار دارد.

فرکتالهای نزولی، شاخص های تکنیکال ضعیف و ریسک بازار کلان همچنان نشاندهنده احتمال ریزش بیشتر برای بیتکوین هستند.
قیمت بیت کوین (BTC) در 20 آگوست به میزان متوسطی بهبود یافت اما همچنان در مسیر ثبت بدترین عملکرد هفتگی خود در دو ماه گذشته قرار دارد.
اندیکاتور روبان های هش بیت کوین: سیگنال کف قیمت
در نمودار روزانه، قیمت بیت کوین با 2.58 درصد افزایش به 21372 دلار رسید، اما همچنان افت هفتگی 14.5 درصدی را نشان می دهد که بدترین بازده هفتگی آن از اواسط آگوست است. با این وجود، برخی از شاخص های زنجیره ای نشان می دهند که فاز اصلاح بیت کوین ممکن است به پایان برسد.
در این رابطه بخوانید : ربات معاملاتی تلگرام چیست؟
اندیکاتور روبان های هش (Hash Ribbons) معیاری است که هش ریت بیتکوین را با استفاده از پیش بینی کاپیتولاسیون یا تسلیم شدن ماینرها ردیابی میکند. از 20 آگوست، این معیار نشان می دهد که تسلیم ماینرها برای اولین بار از اگوست 2021 به پایان رسیده است، که می تواند منجر به تغییر حرکت قیمت از منفی به مثبت شود.

روبان های هش بیت کوین. منبع: Glassnode
با این وجود، بیت کوین نتوانسته است از انبوهی از شاخص های منفی غالب، از شاخص های تکنیکال فنی منفی گرفته تا قرار گرفتن در معرض ریسک های بازار کلان، در امان بماند. بنابراین، علیرغم معیارهای خوش بینانه درون زنجیره ای، نمی توان احتمال ادامه روند نزولی را نادیده گرفت.
سه دلیل وجود دارد که نشان میدهد چرا هنوز به پایینترین سطح قیمت بیتکوین نرسیده ایم.
از دست رفتن الگوی کنج صعودی بیت کوین
کاهش قیمت بیتکوین در این هفته باعث شدت یافتن سقوط قیمتی شده است که حاکی از ریزش بیشتر این ارز دیجیتال در هفتههای آینده است.
کنج های صعودی الگوهای بازگشتی نزولی هستند که پس از افزایش قیمت در یک کانال صعودی برای استراحت قیمت شکل میگیرند، اما با گذشت زمان که محدوده نوسان الگو که روند صعودی را دنبال می کند کاهش می یابد، میتواند منجر به افت تا حداکثر ارتفاع مثلث شود.

نمودار قیمت روزانه بیت کوین/دلار آمریکا. منبع: TradingView
نمودار بیت کوین، 17600 دلار را به عنوان هدف شکست الگو نشان می دهد. به عبارت دیگر، قیمت بیت کوین می تواند تا سپتامبر 25 درصد کاهش یابد.
فشار فدرال رزرو
قیمت بیت کوین در طول شکل گیری الگوی کنج صعودی، پس از اینکه در ماه ژوئن به حدود 17500 دلار سقوط کرد، تقریباً 45 درصد افزایش یافت.
نکته جالب این است که دوره حرکت صعودی بیت کوین با انتظارات سرمایه گذاران مبنی بر اینکه پیک تورم را پشت سر گذاشته ایم و نرخ بهره توسط فدرال رزرو از مارس 2023 کاهش خواهد یافت رخ داد.
این انتظارات تحت تاثیر بیانیه نشست FOMC جروم پاول، رئیس فدرال رزرو در 27 جولای پدیدار شد.
در این بیانیه گفته شد این کمیته قصد دارد تا پایان سال 2023 نرخ بهره را به 3.75 درصد برساند و در سال 2024 به 3.4 درصد کاهش دهد. بنابراین، چشمانداز کاهش نرخ بهره همچنان بر پایه حدس و گمان است.

اهداف سالانه فدرال رزرو در تعیین نرخ بهره. منبع: فدرال رزرو
جیمز بولارد، رئیس فدرال رزرو سنت لوئیس همچنین خاطرنشان کرد که از سومین افزایش متوالی 75 واحد پایه در نشست سیاستگذاری بانک مرکزی در سپتامبر حمایت خواهد کرد. این بیانیه مطابق با تعهد فدرال رزرو برای کاهش تورم به 2 درصد از سطح 8.5 درصدی فعلی است.
همچنین بخوانید : حمله خسوف در بلاکچین چیست؟(Eclipse Attack)
به عبارت دیگر، بیتکوین و سایر داراییهای ریسکپذیر، که با شروع سیاست انقباضی فدرال رزرو در ماه مارس در فاز نزولی قرار گرفتند، باید برای چند سال آینده تحت فشار باقی بمانند.
داده های تاریخی
با توجه به جهش های مشابه این دارایی در بازارهای نزولی قبلی، بازیابی مداوم قیمت بیت کوین خطر ایجاد یک سیگنال صعودی کاذب را دارد.

نمودار قیمت هفتگی BTC/USD. منبع: TradingView
قیمت بیت کوین در طول چرخه نزولی بازار 2018 تقریباً 100٪ افزایش یافت – از حدود 6000 دلار به بیش از 11500 دلار، اما پس از آن تا حدود 3200 دلار ریزش کرد. قابل ذکر است که جهش ها و اصلاحات مشابهی نیز در سال های 2019 و 2022 رخ داده است.
ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو
خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید
ممکن است علاقه مند باشید
ثبت دیدگاه
لیست نظرات (0)
انتخاب سردبیر
مفاهیم پایه
بیشتر بخوانید