/ قانون‌گذاری / معاون بانک مرکزی هند: ارز دیجیتال هند رویکرد بسیار اصولی را در پیش خواهد گرفت

2 سال پیش

زمان مطالعه : 5 دقیقه

معاون بانک مرکزی هند: ارز دیجیتال هند رویکرد بسیار اصولی را در پیش خواهد گرفت

معاون بانک مرکزی هند: ارز دیجیتال هند رویکرد بسیار اصولی را در پیش خواهد گرفت

تی رابی سنکار (T. Rabi Sankar)، معاون بانک مرکزی هند (RBI) از پیامدهای انتشار ارز دیجیتال بانک مرکزی هند، روپیه دیجیتال، سخن گفت. او توضیح داد: «من فکر می‌کنم بانک‌های مرکزی این موضوع را به شیوه‌ای اصولی انجام می‌دهند و نتایج آن را در طول مسیر ارزیابی می‌کنند».

سنکار معاون بانک مرکزی هند در مورد ارز دیجیتال بانک مرکزی این کشور (CBDC) روز پنجشنبه در رویدادی که توسط شورای هند در زمینه تحقیقات روابط اقتصادی بین‌الملل (ICRIER) برگزار شد، صحبت کرد. طبق گزارش وب سایت خبری پی تی آی (PTI)، او همچنین پیامدهای احتمالی تاثیر بر سیستم مالی و سیاست پولی هند را مطرح کرد.

نیرمالا سیتارامان (Nirmala Sitharaman) وزیر دارایی هند طی سخنرانی بودجه خود در ماه فوریه اعلام کرد بانک مرکزی هند در سال مالی جاری یک ارز دیجیتال ملی عره خواهد کرد. نخست وزیر هند نارندرا مودی (Narendra Modi) توضیح داد که روپیه دیجیتال شکل دیجیتالی روپیه فیزیکی هند خواهد بود و توسط بانک مرکزی هند قانونگذاری می شود. او گفت: «روپیه دیجیتال بخش فین‌تک را متحول خواهد کرد.»

در این رابطه بخوانید‌ : شرکت خودمختار غیرمتمرکز چیست (DAC)؟ و چگونه کار میکند؟

سنکار در اظهار نظر در مورد مدل‌های مختلف ارز دیجیتال بانک مرکزی خاطرنشان کرد که «ابهامات زیادی در مورد اینکه کدام مدل و کدام طراحی از نظر تأثیر آن بر سیستم بانکی، حریم خصوصی داده‌ها و سیاست‌های پولی خوب عمل می‌کند، وجود دارد».

وی بیان کرد: «من فکر می‌کنم تقریباً همه بانک‌های مرکزی و ما نیز از این قاعده مستثنی نیستیم، و احتمالاً به شیوه‌ای بسیار دقیق، اصولی و ظرافت وارد عمل خواهیم شد.»

وی با تاکید بر اینکه بانک‌های مرکزی در هنگام معرفی فناوری‌های جدید نباید آسیبی وارد کنند، گفت: «من فکر می‌کنم بانک‌های مرکزی این موضوع را به شیوه‌ای کاملاً اصولی پیش می‌برند و تأثیرات آن را در طول مسیر ارزیابی می‌کنند و سپس با آنچه بیشترین تقاضا را دارد، ارتباط برقرار می‌کنند.»

معاون بانک مرکزی هند بر برخی از مزایای انتشار ارز دیجیتال از جمله هزینه، توزیع و کارایی تسویه تاکید کرد. وی خاطرنشان کرد که روپیه دیجیتال به میزان قابل توجهی، زمان صرف شده برای تراکنش های فرامرزی را کاهش می دهد و آنها را به سرعت تبدیل می کند.

او هشدار داد که ارزهای دیجیتال بانک مرکزی می توانند بر سیستم مالی هند تأثیر بگذارند و افزود «تجربه جهانی در این برهه از زمان برای مسائلی، مانند تاثیر ارز دیجیتال بانک مرکزی بر سیستم بانکی، تقریباً وجود ندارد.»

سنکار توضیح داد که ارزهای دیجیتال بانک مرکزی می توانند بر تقاضای معاملاتی برای سپرده در سیستم بانکی هند تأثیر بگذارند. وی تصریح کرد که اگر این اتفاق بیفتد، ایجاد سپرده تاثیر منفی می‌گذارد و توانایی ایجاد اعتبار توسط سیستم بانکی نیز کاهش می‌یابد.

او اضافه کرد: «مادامی که سپرده‌های معاملاتی کم‌هزینه از سیستم بانکی کنار گذاشته شوند، میانگین هزینه سپرده‌ها ممکن است افزایش یابد، که به طور کلی منجر به فشار صعودی جزئی بر هزینه وجوه در خود سیستم می‌شود.»

در طول رویداد شورای هند در زمینه تحقیقات روابط اقتصادی بین‌الملل، آنانتا ناگسواران (V. Anantha Nageswaran)، مشاور ارشد اقتصادی دولت هند، گفت که راه‌اندازی ارز دیجیتال بانک مرکزی نیاز به تنظیم مقررات ارزهای دیجیتال در کشور را برطرف نمی‌کند، زیرا این ارزها همچنان وجود خواهند داشت.

معاون بانک مرکزی هند همچنین در مورد استیبل کوین ها اظهار نظر کرد و هشدار داد که آنها می توانند تهدیدی بسیار بزرگتر از ارزهای دیجیتال برای دلاری شدن باشند. وی همچنین معتقد است که به دلیل نوسانات شدید نمی توان از ارزهای دیجیتال در معاملات کوچک استفاده کرد.

دولت هند در حال حاضر روی چارچوبی برای ارزهای دیجیتال کار می کند. گزارش ها حاکی از آن است که مقامات وزارت دارایی در حال رایزنی با سازمان های بین المللی از جمله صندوق بین المللی پول (IMF) و بانک جهانی در این مورد هستند.

در همین حال، اکنون 30 درصد مالیات بدون جبران ضرر یا کسر مجاز از ارزهای دیجیتال در هند دریافت می شود. از 1 ژوئیه، یک درصد مالیات کسر شده در مبدا (TDS) نیز از تراکنش های ارزدیجیتال اخذ خواهد شد.

همچنین بخوانید : کاردانو چیست و چه اهدافی را دنبال می کند؟

ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو


0

خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید



ثبت دیدگاه

لیست نظرات (0)
قیمت لحظه‌ای

بیت کوین

(BTC)
1.50٪

$ 98,321.00

6,829,098,908 تومان

خرید و فروش بیت کوین

بیشتر بخوانید