2 سال پیش
زمان مطالعه : 5 دقیقه
مدیران فنی و سیاسی روسیه از طرح ممنوعیت ارزهای دیجیتال انتقاد کردند
پاول دوروف (Pavel Durov)، مدیر عامل تلگرام، در کانال تلگرام خود نوشت که ممنوعیت ارزهای دیجیتال «بخشهایی از اقتصاد فناوری پیشرفته را نابود می کند».
ممنوعیت اخیر روسیه در مورد رمزارزها موجب انتقاد تعدادی از نامهای برجسته از جمله لئونید ولکوف، رئیس دفاتر منطقه ای الکسی ناوالنی و پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام شده است.
در 20 ژانویه، بانک مرکزی روسیه طرح ممنوعیت معامله و ماینینگ ارزهای دیجیتال را ارائه کرد. در این طرح آمده است که خطرات ارز دیجیتال برای بازارهای نوظهور از جمله روسیه بسیار بیشتر است.
در این رابطه بخوانید : کتیزن (Catizen) چیست؟ و چگونه آن را نقد کنیم؟
با این حال، به نظر می رسد که این طرح پذیرفته نشده است. پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام در پستی در 22 ژانویه نوشت ممنوعیت ارزهای دیجیتال «بخشهایی از اقتصاد فناوری پیشرفته را نابود می کند». اوهمچنین اضافه کرد: چنین ممنوعیتی به طور اجتناب ناپذیری باعث کاهش سرعت توسعه فناوری های بلاک چین می شود. این فناوریها، کارایی و امنیت بسیاری از فعالیتهای انسانی، از امور مالی گرفته تا هنر را بهبود میبخشند.
دوروف اذعان داشت «تمایل به قانونگذاری ارزهای دیجیتال از سوی هر مقام مالی طبیعی است»، و همچنین گفت «بعید است چنین ممنوعیتی مانع فعالیت کلاهبرداران شود، اما به پروژههای قانونی روسیه در این زمینه پایان میدهد.»
لئونید ولکوف: ممنوعیت ارزدیجیتال غیرممکن است
در همین حال، ولکوف در یک پست تلگرامی در تاریخ 20 ژانویه، نوشت اعمال چننی ممنوعیتی امکانپذیر نیست.
ناوالنی (Navalny) یکی از رهبران اپوزیسیون روسیه و بنیانگذار بنیاد مبارزه با فساد مالی (FBK) است. او در آگوست 2020 توسط گروهی مسموم شد و پس از مداوا در آلمان، در ژانویه 2021 به روسیه بازگشت و در آنجا دستگیر شد و از آن زمان تاکنون در زندان به سر می برد.
ولکوف در اعلامیه خود، به گزارش 20 ژانویه بلومبرگ (Bloomberg) اشاره کرد. این سازمان مدعی شد که سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB) در پیشبرد این ممنوعیت نقش مهمی داشته است، زیرا رمزارز می تواند برای تامین مالی «اپوزیسیون غیر سیستمی و سازمان های افراطی» استفاده شود.
او در ادامه افزود که «مطمئن است تفسیر بلومبرگ از این موضوع، 100 درصد به واقعیت نزدیک است، اما هیچ اتفاقی نمیافتد زیرا روسها به جای اهدای آن به بنیاد مبارزه با فساد مالی مستقر در مسکو، از ارزدیجیتال برای خرید مواد مخدر استفاده میکنند».
اساسأ، ممنوعیت ارزهای دیجیتال، همان ممنوعیت نقل و انتقالات شخص به شخص است (یعنی غیرممکن است)… البته، آنها می توانند واریز وجوه به صرافی های ارزدیجیتال را بسیار دشوار کنند، بدین ترتیب خدمات واسطه ای ظهور پیدا می کنند که می توانند این کار را از طریق کشورهای خارجی انجام دهند و در نتیجه کارمزد تراکنش ها افزایش خواهد یافت.»
بسیاری از همسایگان روسیه نیز موضع سختگیرانه ای در مورد ارزهای دیجیتال اتخاذ کرده اند. در 19 ژانویه، شهروندان کشور گرجستان مجبور شدند قسم بخورند ماینینگ ارزهای دیجیتال را متوقف کنند. دولتهای کوزوو و قزاقستان نیز اخیراً به فهرست کشورهایی اضافه شدهاند که ماینینگ ارز دیجیتال را ممنوع کردهاند.
به استثنای اوکراین، که قوانینی برای تسهیل پذیرش ارزهای دیجیتال در سپتامبر 2021 تصویب کرد.
ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو
همچنین بخوانید : اجماع اثبات سهام نامزد شده (NPoS) چیست؟ و چگونه کار میکند؟
خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید
ممکن است علاقه مند باشید
ثبت دیدگاه
لیست نظرات (0)
انتخاب سردبیر
مفاهیم پایه
بیشتر بخوانید