/ اخبار اکسچنج ها / شرکت پارادایم از بایننس برای رد اتهامات SEC حمایت می کند

زمان مطالعه : 1 دقیقه

شرکت پارادایم از بایننس برای رد اتهامات SEC حمایت می کند

این شرکت سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال قصد دارد اطمینان حاصل کند که شیوه تفسیر قوانین اوراق بهادار از سوی کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده مانع توسعه فناوری ارزهای دیجیتال در امریکا نشود و از تاثیر منفی سیاست های این کمیسیون بر بازارهای خارج از حوزه اختیارات آن جلوگیری کند.

شرکت پارادایم از بایننس برای رد اتهامات SEC حمایت می کند

شرکت سرمایه گذاری پارادایم Paradigm از اقدام صرافی بایننس Binance جهت رد شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) حمایت میکند.

بر اساس گزارش 13 اکتبر، این شرکت سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال قصد دارد اطمینان حاصل کند که شیوه تفسیر قوانین اوراق بهادار از سوی کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده مانع توسعه فناوری ارزهای دیجیتال در امریکا نشود و از تاثیر منفی سیاست های این کمیسیون بر بازارهای خارج از حوزه اختیارات آن جلوگیری کند.

“پارادایم به دنبال مشارکت در این پرونده به عنوان یک ارگان بی طرف است تا اطمینان حاصل کند که فشار نظارتی SEC مانعی برای نوآوری نیست و در توانایی کنگره برای ایجاد چارچوبی جهت قانونگذاری معقول و مؤثر دارایی‌های دیجیتال تداخلی ایجاد نمی‌کند.”

در این رابطه بخوانید‌ : حمله داستینگ (Dusting attack) چیست؟

amicus brief یک سند قانونی است که توسط فردی به دادگاه ارائه می شود که هیچ منفعت مستقیمی در نتیجه پرونده ندارد. به این ترتیب اشخاص ثالث می توانند نظرات و ادله خود را در جریان رسیدگی به دادگاه ارائه دهند.

تفسیر SEC از قرارداد سرمایه گذاری نادرست است

پارادایم تفسیر SEC از فروش ارزهای دیجیتال در بازار ثانویه را به عنوان قراردادهای سرمایه گذاری به چالش کشید و ادعا کرد که این دیدگاه دارای اشکال است. این شرکت ادعا می کند که استدلال SEC مبتنی بر یک فرضیه اشتباه است که ارزهای دیجیتال را به دلیل پتانسیل سود ده بودن به طور خودکار یک اوراق بهادار می داند.

پارادایم گفت: «فروش دارایی‌های دیجیتال به‌ویژه در بازارهای ثانویه، چیزی جز تحویل دارایی‌های خریداری شده را وعده نمی‌دهد».

پارادایم همچنین استدلال می‌کند که تفسیر SEC، دادگاه را ملزم به پذیرش این موضوع می‌کند که «قرارداد سرمایه‌گذاری» نیازی به یک «قرارداد» واقعی ندارد. به گفته این شرکت، این می تواند دامنه قوانین اوراق بهادار را به معاملات دارایی های استاندارد نیز گسترش دهد.

از این منظر، پارادایم به این نتیجه رسید که درک ناقص SEC از قراردادهای سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال نشان می دهد که این کمیسیون فاقد اختیار لازم برای نظارت بر صنعت کریپتو است:

“کمیسیون بورس مجوز کامل کنگره را برای تحت سلطه درآوردن صنعت دارایی‌های دیجیتال از طریق رویکرد فعلی خود در اجرای نامنسجم قوانین ندارد.”

در ماه سپتامبر، بایننس اقدام به رد اتهامات SEC علیه خود کرد و ادعا کرد که ارزهای دیجیتال، اوراق بهادار نیستند و خارج از حوزه نظارتی SEC هستند. این صرافی همچنین استدلال می‌کند که هیچ قراردادی بین صادرکنندگان ارزهای دیجیتال و خریداران وجود ندارد و سود حاصل از طریق تلاش جمعی حاصل نمی‌شود.

تاکنون چندین شرکت ارزهای دیجیتال، از جمله سرکل Circle صادرکننده استیبل کوین یو اس دی کوین (USDC) و شرکت (ICAN) از بایننس حمایت کرده اند و گزارش‌های مشابهی را در حمایت از پرونده بایننس علیه SEC ارائه کردند.

ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو

برای خرید و فروش کاردانو به مارکت نیپوتو مراجعه نمایید

همچنین بخوانید : ری استیکینگ (restaking) چیست؟ چگونه می توان اتریوم را برای افزایش پاداش ری استیک کرد؟


0

خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید



ثبت دیدگاه

لیست نظرات (0)
قیمت لحظه‌ای

بیت کوین

(BTC)
0.00٪

$ 0.00

0 تومان

خرید و فروش بیت کوین