/ اخبار ارز دیجیتال / رئیس صندوق بین‌ المللی پول: سرمایه‌ گذاران نباید بازار کریپتو را به دلیل فروپاشی ترا رها کنند

زمان مطالعه : 5 دقیقه

رئیس صندوق بین‌ المللی پول: سرمایه‌ گذاران نباید بازار کریپتو را به دلیل فروپاشی ترا رها کنند

رئیس صندوق بین‌ المللی پول: سرمایه‌ گذاران نباید بازار کریپتو را به دلیل فروپاشی ترا رها کنند

کریستالینا جورجیوا (Kristalina Georgieva) به سرمایه گذاران توصیه کرد که در بازار کریپتو فعالیت کنند زیرا همه شبکه های بلاکچین (blockchain) مانند ترا نیستند.

به گفته کریستالینا جورجیوا مدیر عامل صندوق بین المللی پول (IMF) شکست اخیر توکن ترا (LUNA) و دلار آن (UST) نباید دلیلی شود که مردم به طور کامل به صنعت ارزهای دیجیتال پشت کنند. برخلاف اظهارات قبلی‌ اش، او از خدمات سریع‌ تر و هزینه‌ های بسیار پایین‌ تر که این طبقه دارایی ارائه می‌ کند، تمجید کرد.

همه دارایی های دیجیتال یکسان نیستند

توکن بومی شبکه ترا به نام لونا و استیبل کوین الگوریتمی آن یعنی دلار ترا، بدون شک داغ ترین موضوعات در فضای رمزارز در این ماه بودند. اولی تقریبا به صفر سقوط کرد، در حالی که دومی پیوند خود را با دلار آمریکا از دست داد و در حال حاضر حدود 0.06 دلار معامله می شود.

در این رابطه بخوانید‌ : ارز دیجیتال نات کوین (NOT) چیست؟ توکن GameFi مبتنی بر تلگرام

این رویداد، همراه با سقوط قابل توجه قیمت بسیاری از دارایی های دیجیتال دیگر، باعث ایجاد وحشت در بین سرمایه گذاران شد.

با این حال، کریستالینا جورجیوا، اقتصاددان بلغاری و مدیر عامل صندوق بین‌ المللی پول، استدلال کردند که مردم نباید سقوط دلار ترا را دلیلی برای رها کردن کل بازار کریپتو بدانند. از نظر او، پروژه‌ های بلاکچین متعددی وجود دارند که مزایای خاصی را ارائه می‌ کنند و مردم نباید آن‌ ها را با شکست لونا و دلار ترا مقایسه کنند.

جورجیوا اضافه کرد استیبل کوین‌ هایی که با پول نقد یا سایر دارایی‌ ها پشتیبانی می‌ شوند، گزینه سرمایه‌ گذاری با ریسک کمتری نسبت به آنهایی هستند که برای حفظ ارزش خود به الگوریتم‌ ها متکی هستند.

اوایل امسال، او چندان نسبت به صنعت ارزهای دیجیتال خوشبین نبود و ادعا کرد دارایی‌ های دیجیتال بدون پشتوانه و ذاتا بی‌ ثبات هستند. از سوی دیگر، او از ارزهای دیجیتال ملی به عنوان محصولات مالی امن تر و ارزان تر که می توانند از سیستم مالی پشتیبانی کنند و در عین حال هزینه های تراکنش را نیز کاهش دهند، تمجید کرد.

در کنار مدیر اجرایی صندوق بین المللی پول، فرماندار بانک دو فرانس، فرانسوا ویلروی دو گالهاو (Francois Villeroy de Galhau) نیز صحبت می کرد. او معتقد است که جامعه به دلیل سقوط بازار تا حدی اعتماد خود را به ارزهای دیجیتال و امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) از دست داده در حالی که اعتماد بیشتری به بانک‌ های مرکزی وجود دارد.

صندوق بین المللی پول و بیت کوین

شایان ذکر است بیت کوین طی چند ماه گذشته با واکنش شدید صندوق بین المللی پول مواجه شده است. در ابتدای سال، این نهاد، بیت کوین را تهدیدی برای یکپارچگی بازار مالی، ثبات پولی و حمایت از مصرف کننده توصیف کرد. به این ترتیب، از السالوادور خواست که این دارایی را از سیستم قانونی خود حذف کند.

نایب بوکله (Nayib Bukele) رئیس جمهور وفادار به رمزارز گفت که هیچ سازمان بین المللی قرار نیست ما را مجبور به انجام کاری کند.

ماه گذشته، جمهوری آفریقای مرکزی (CAR) دومین کشوری بود که بیت کوین را به عنوان ابزار رسمی پرداخت پذیرفت. صندوق بین المللی پول از این اقدام انتقاد کرد و افزود که ممکن است باعث بی ثباتی مالی و مشکلات بیشتر برای دولت شود.

ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو


0

خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید



ثبت دیدگاه

لیست نظرات (0)
قیمت لحظه‌ای

بیت کوین

(BTC)
1.50٪

$ 98,321.00

6,829,098,908 تومان

خرید و فروش بیت کوین