3 سال پیش
زمان مطالعه : 15 دقیقه
با تعیین خطوط حمایت و مقاومت استراتژی معاملاتی خود را بهبود دهید
سطوح حمایت و مقاومت چیست؟
در سطوح حمایتی، تقاضا بر عرضه غلبه می کند. زمانی که تقاضا قوی تر از عرضه است، قیمت افزایش پیدا می کند. یا حداقل، کاهش قیمت در سطح حمایتی متوقف می شود. در سطوح مقاومتی، با غلبه عرضه بر تقاضا، انتظار داریم افزایش قیمت متوقف شود و قیمت سقوط کند.
با تعیین خطوط حمایت و مقاومت استراتژی معاملاتی خود را بهبود دهید
بهترین راه برای بهبود استراتژی معاملاتی شما چیست؟ در استراتژی معاملاتی خود از مفاهیم حمایت و مقامت استفاده کنید.
یادبگیرید که چگونه از سطوح حمایت و مقاومت در استراتژی معاملاتی خود برای بهبود نتایج معاملات خود استفاده کنید.
سطوح حمایت و مقاومت چیست؟
قبل از آنکه در مورد حمایت و مقاومت بیاموزید، ابتدا باید تقاضا و عرضه اولیه را درک کنید.
در این رابطه بخوانید : دنک شاردینگ (Danksharding) و پروتو دنک شاردینگ (proto-danksharding) چیست؟
تقاضا و عرضه نیروهای اساسی پرایس اکشن هستند. هنگامی که تقاضا بر عرضه غلبه می کند، بازار افزایش می یابد و زمانی که عرضه بر تقاضا غلبه می کند، بازار کاهش می یابد.
(تحلیل تکنیکال، الگوهای قیمتی دوره ای، ناشی از تغییرات تقاضا و عرضه را بررسی می کند. و تحلیل بنیادی، به دلایل و نشانه های تقاضا و عرضه می پردازد.)
وقتی تقاضا از عرضه قوی تر می شود قیمت ها افزایش پیدا می کنند. خریداران تمایل بیشتری به خرید دارند اما فروشندگان تمایل کمی به فروش دارند. بنابراین، خریداران قیمت بالاتری را برای جلب فروشندگان پیشنهاد می دهند و اینگونه قیمت افزایش می یابد.
وقتی عرضه از تقاضا قوی تر می شود قیمت ها کاهش پیدا می کنند. فروشندگان تمایل بیشتری به فروش دارند اما خریداران تمایل کمی به خرید دارند. بنابراین، فروشندگان قیمت درخواستی شان را تا زمانی کاهش می دهند که خریداران مشتاق خرید شوند و اینگونه قیمت کاهش می یابد.
در سطوح حمایتی، تقاضا بر عرضه غلبه می کند. زمانی که تقاضا قوی تر از عرضه است، قیمت افزایش پیدا می کند. یا حداقل، کاهش قیمت در سطح حمایتی متوقف می شود.
در سطوح مقاومتی، با غلبه عرضه بر تقاضا، انتظار داریم افزایش قیمت متوقف شود و قیمت سقوط کند.
توجه داشته باشید که حمایت و مقاومت سطوح قطعی قیمت نیستند. آنها در طیف وسیعی از قیمت ها رخ می دهند. با این حال،برای راحتی و قابل درک بودن، بسیاری از تحلیلگران تکنیکال برای نشان دادن حمایت و مقاومت خطوطی را رسم می کنند.
رسم خطوط برای نشان دادن حمایت و مقاومت زمانی نیاز است که بدانید خطوط در واقع نشان دهنده ناحیه هایی هستند که روند تقاضا و عرضه تغییر می کند.
چگونه سطوح حمایت و مقاومت را پیدا کنیم؟
نوسانات رو به بالا و نوسانات رو به پایین
نوسانات رو به بالا و نوسانات رو به پایین، نقطه عطف اولیه بازار هستند. بنابراین، آنها گزینه های فطری برای پیش بینی سطح حمایت و مقاومت هستند.
هر نقطه نوسان یک سطح مقاومت و یا سطح حمایت احتمالی است. با این حال، برای انجام معاملات موثر، بر بالا و پایینی نوسانات عمده تمرکز کنید.
همچنین بخوانید : ارز دیجیتال تتر چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
ناحیه تراکم
شرکت کنندگان در بازار، مدت زیادی را در ناحیه تراکم (congestion areas) می گذرانند. این موضوع به دلایل روان شناختی بروز می کند یا سود معاملاتی مدنظر را در این محدوده قیمتی پیش بینی کرده اند. بنابراین، ناحیه های تراکم سطوح مقاومتی و حمایتی قابل اطمینانی هستند.
ناحیه های تراکم این ایده را تقویت می کنند که حمایت و مقاومت ناحیه هستن و نه فقط یک سطح قیمت خاص. برای پیدا کردن ناحیه های تراکم، نمودار های قیمت بر حجم، می توانند مفید باشند.
اعداد روانشناختی
انسان ها به اعداد خاصی اهمیت می دهند.
به عنوان مثال اعداد رُند را می توان نام برد. اعداد رند همیشه سرفصل های مالی هستند. استراتژی های معاملات اعداد طبیعی، محدوده معاملاتی را بر اساس اعداد رند در نظر می گیرند.
بالاترین و پایین ترین قیمت در بازه 52 هفته، در نمودار یک دارایی، یک نمونه دیگر از روانشناسی اعداد مهم است.
حمایت و مقاومت محاسبه شده
همیچنین می توانید از مقادیر محاسبه شده مانند میانگین متحرک، حمایت و مقاومت بدست بیاورید. آنها در بازار های مبتنی بر روند، بهترین عملکرد را دارند.
ترکیب الگوهای شمعی با میانگین متحرک یک روش قابل اطمینان است که از میانگین متحرک برای حمایت و مقامت استفاده می کند.
فیبوناچی اصلاحی (Fibonacci retracement)، یکی دیگر از روش های محبوب برای پیش بینی حمایت و مقاومت است. با یک مجموعه نموداری مناسب، می توانیم سطوح اصلاح را به راحتی و بدون محاسبه دستی مشخص کنیم.
نوسانات عمده بازار را در نمودار پیدا کنید و بر اصلاح حرکت براساس فیبوناچی تمرکز کنید.
نسبت فیبوناچی شامل 23.6%، 38.2%، 50%، 61.8% و 100% است. یک اصلاح 100% همان نوسان بین بالاترین و پایین ترین قیمت بین محدوده حمایت و مقاومت است.
استراتژی معاملاتی روزانه که ما مورد بررسی قرار دادیم، برای یافتن بهترین معاملات، از اصلاح فیبوناچی استفاده می کند.
تبدیل سطح حمایت و مقاومت
تبدیل، یک مفهوم مهم برای حمایت و مقاومت است. که به پدیده تبدیل حمایت به مقاومت یا تبدیل مقاومت به حمایت اشاره دارد.
هنگامی که قیمت از یک سطح حمایتی پایین می رود، تغییر قدرت خریداران به فروشندگان را نشان می دهد. سطح حمایتی پس از آن به یک سطح مقاومتی تبدیل می شود که فروشندگان از پشتیبانی این مطمئن هستند و نمودار به خط مقاومت، واکنش نزولی نشان می دهد.
این مفهوم بدون در نظر گرفتن روش مورد استفاده برای پیدا کردن سطح حمایت و مقاومت، قابل استفاده است.
حمایت و مقاومت براساس بازه های زمانی بالاتر
برای تمرکز بر سطوح اصلی حمایت و مقاومت، می توانید قبل از تحلیل و استفاده در بازه زمانی معاملاتی خود، آنها را در بازه های زمانی بالاتر پیدا کنید.
برای مثال، می توانید سطح حمایتی و مقاومتی را از نمودار هفتگی بدست آورید. سپس آنها را در نمودار روزانه قرار دهید تا فرصت های معاملاتی را پیدا کنید.
این روش به جای اینکه نمودارتان را با هزاران سطح حمایت و مقاومت احتمالی شلوغ کنید، شما را بر روی سطوح حمایت و مقاومت مهم متمرکز می کند.
چگونه می توان از سطوح حمایت و مقاومت در استراتژی معاملاتی خود استفاده کرد؟
راهبرد معاملاتی
در روند های صعودی، سطوح حمایتی به احتمال زیاد حفظ خواهند شد. در روند های نزولی، سطوح مقاومتی معمولا حفظ می شوند.
بنابر این، اگر می بینید که سطوح حمایتی همچنان رو به بالا هستند، بهتر است تنها معاملات خرید را در نظر بگیرید. در صورتی که سطوح مقاومتی همچنان حفظ شوند، عکس این موضوع صادق است.
توجه به سطوح قیمت، یک روش ساده برای یافتن جهت گیری بازار است.
در این مثال، پایین ترین سطح حمایتی را نشان می دهد که نشانه ای از بازار صعودی است.
اجتناب از معاملات زیان آور
ممکن است استراتژی معاملاتی شما، روش خاصی برای تعیین جهت گیری بازار داشته باشد. با ترکیب تحلیل خود با حمایت و مقاومت سردرگم نشوید. برای جهت گیری اولیه به استراتژی خود اعتماد کنید.
با این حال، برای تقویت استراتژی معاملاتی خود می توانید از سطوح حمایت و مقاومت استفاده کنید.
برای مثال، اگر استراتژی معاملاتی شما سیگنال خرید می دهد، اما قیمت پایین تر از سطح مقاومتی اصلی قرار دارد، بهتر است قبل از ورود، منتطر تایید و رد شدن قیمت از خط مقاومت باشید.
با انتظار برای حرکت قیمتی بیشتر و تایید عبور قیمت از سطح حمایت و مقاومت، می توانید از معاملات زیان آور اجتناب کنید.
ورودی های معامله
به دنبال سیگنال های صعودی در سطوح حمایت و سیگنال های نزولی در سطوح مقاومت باشید. این روند، کلید یافتن بهترین معاملات در هر استراتژی معاملاتی است.
این یک مثال برای یک معامله براساس همگرایی/واگرایی میانگین متحرک (Moving Average Convergence Divergence) یا به اختصار (MACD) در ترکیب با استراتژی معاملاتی شمع داخلی را نشان می دهد. شمع صعودی داخلی در محدوده حمایت، همراستا با منطقه ی تراکم قیمت اولیه بوده است. و همانطور که مشخص است معامله ای با دقت بالا بوده است.
خروجی های معامله
حتی موارد جزئی حمایت و مقاومت، برای تعیین اهداف قیمتی و حد ضررها موثر هستند.
برای معامله گران روزانه، بالاترین و پایین ترین محدوده نوسانات قیمتی اخیر، سطوح مهم حمایتی و مقاومتی هستند. این نمونه ( تنظیم مجدد معاملات روزانه)، نشان می دهد که پایین ترین قیمت موج قبلی، بهترین هدف قیمتی برای ورود مجدد به این معامله بوده است.
حمایت و مقاومت، ضروری و موثر هستند
حمایت و مقاومت، ویژگی های ضروری برای برآورد چشم انداز قیمت هستند. بدون آنها قیمت را جهت یابی نکنید.
قبل از بررسی هرگونه معامله، سطوح حمایت و مقاومت را مشخص کنید. این ناحیه های احتمالی تقاضا و عرضه، برای درک بازار به شما کمک می کنند.
از این درک در استراتژی معاملاتی خود برای سودآوری استفاده کنید.
ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو
در نیپوتو مارکت امکان خرید و فروش تتر برای شما فراهم شده است.
خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید
ممکن است علاقه مند باشید
ثبت دیدگاه
لیست نظرات (0)
انتخاب سردبیر
مفاهیم پایه
بیشتر بخوانید