/ مفاهیم پایه بازار‌های مالی / ترید در مقابل سرمایه گذاری ارز دیجیتال: تفاوت های کلیدی

زمان مطالعه : 3 دقیقه

ترید در مقابل سرمایه گذاری ارز دیجیتال: تفاوت های کلیدی

معاملات ارزهای دیجیتال، دقیقاً مانند معاملات سایر دارایی‌های مالی سنتی، مستلزم پیش‌بینی تغییرات قیمت و گمانه‌زنی در مورد آینده ارزهای دیجیتالی مانند بیت‌کوین (BTC)، اتر (ETH) و ریپل (XRP) است.

ترید در مقابل سرمایه گذاری ارز دیجیتال: تفاوت های کلیدی

ترید ارز دیجیتال چیست؟

 

در معاملات ارزهای دیجیتال از استراتژی‌های کوتاه‌مدت مانند اسکالپینگ scalping، معاملات روزانه یا دی تریدینگ day trading، معاملات نوسانی یا سوئینگ تریدینگ swing trading و پوزیشن تریدینگ position trading برای کسب سود از تغییرات قیمت و روند بازار استفاده می‌شود.

معاملات ارزهای دیجیتال، دقیقاً مانند معاملات سایر دارایی‌های مالی سنتی، مستلزم پیش‌بینی تغییرات قیمت و گمانه‌زنی در مورد آینده ارزهای دیجیتالی مانند بیت‌کوین (BTC)، اتر (ETH) و ریپل (XRP) است.

در این رابطه بخوانید‌ : نرخ بهره فدرال رزرو چه تاثیری بر بازار ارزهای دیجیتال دارد؟

تریدینگ عمدتاً شامل «زمان‌بندی بازار» یا خرید و فروش دارایی‌ها بر اساس پیش‌بینی‌هایی درباره بهترین نقاط ورود و خروج است. معامله گران اخبار بازار و شاخص های تحلیل تکنیکال را برای اطمینان از تصمیمات خود رصد می کنند. برخی از استراتژی‌های ترید که معامله‌گران ارزهای دیجیتال از آنها استفاده می‌کنند عبارتند از:

آربیتراژ  Arbitrage: آربیتراژ یک استراتژی معاملاتی است که در آن از تفاوت قیمت دارایی در صرافی های مختلف استفاده می شود. معامله‌گران با خرید و فروش سریع دارایی‌ها بین صرافی‌ها، می‌توانند از اختلاف قیمت‌ جزئی برای کسب سود سریع استفاده کنند.

معاملات روزانه Day trading: معامله گران روزانه دائماً بازار را برای تغییرات قیمت روزانه بررسی می کنند تا سود کسب کنند و معاملات خود را قبل از شب به اتمام می رسانند. هر معامله ممکن است از چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشد.

معاملات نوسانی Swing trading: معامله‌گران نوسانی از نوسانات سریع قیمت ارزهای دیجیتال استفاده می‌کنند، به طوری که معامله معمولاً بین یک روز تا چند هفته طول می‌کشد. معامله گران سوئینگ از تحلیل تکنیکال برای شناسایی حرکات جهت دار قیمت ارزهای دیجیتال در این مدت کوتاه استفاده می کنند.

معاملات پوزیشن Position trading: پوزیشن تریدینگ شکلی از معامله است که به سرمایه گذاری نیز شبیه است. این معامله شبیه به معاملات نوسانی است، اما شامل مطالعه گسترده روندها و الگوهای بلندمدت می شود و معمولاً چند ماه تا چند سال طول می کشد.

اسکالپینگ Scalping: اسکالپینگ یک استراتژی معاملاتی است که شامل انجام معاملات متعدد در مدت زمان کوتاه برای کسب سود از حرکات کوچک قیمت است. اسکالپرها به عنوان فعال ترین شرکت کنندگان بازار، معاملات سریعی را با زمان های نگه داری کوتاه انجام می دهند که در برخی موارد چند دقیقه یا حتی چند ثانیه طول می کشد، تا بدون متحمل شدن ریسک قابل توجهی، به سود دست یابند.

 

مزایا و معایب ترید ارزهای دیجیتال چیست؟

 

مهمترین مزایای ترید ارزهای دیجیتال، کسب سریع سود، ذخیره ارزش امن، کارمزد پایین و دسترسی جهانی است. در همین حال، ریسک ذاتی و نوسان دارایی های کریپتو به عنوان معایب محسوب می شود.

مزیت اصلی معاملات ارزهای دیجیتال، پتانسیل ایجاد سود سریع با بهره گیری از حرکات کوتاه مدت قیمت و روند بازار است. برخی از معامله گران ارزهای دیجیتال همچنین از دارایی هایی مانند بیت کوین به عنوان یک ذخیره ارزش امن استفاده می کنند، به خصوص که ارزهای دیجیتال به گونه ای طراحی شده اند که مستقل از نهادهای مرکزی کار کنند.

همچنین بخوانید : ارز دیجیتال ایاس (eos) چیست؟ و چه کاربردی دارد؟

ارزهای دیجیتال را می‌توان به صورت همتا به همتا معامله کرد و هزینه‌های بسیار کمتری نسبت به تراکنش‌های مربوط به نهادهایی مانند بانک‌ها و مؤسسات مالی متحمل شد. ارزهای دیجیتال عموماً به صورت جهانی قابل دسترسی هستند و هر کسی که به اینترنت و دستگاه تلفن همراه یا کامپیوتر دسترسی دارد میتواند یک کیف پول کریپتو بسازد و ترید را آغاز کند.

از سوی دیگر، معاملات کریپتو به دلیل نوسانات زیاد، خطرات قابل توجهی را به همراه دارند به این معنی که قیمت ها می توانند به سرعت بالا و پایین شوند. اگر معامله‌گران مراقب نباشند و موقعیت‌های خود را کنترل نکنند، این امر می‌تواند منجر به زیان‌های قابل توجهی شود.

بنابراین، آیا ترید ارزهای دیجیتال برای مبتدیان خوب است؟ در حالی که مبتدیان می توانند در حین کسب تجربه، مبالغ کمی را معامله کنند، شایان ذکر است که ریسک های مرتبط با معاملات کریپتو بسیار بیشتر از سایر انواع سرمایه گذاری است، به این معنی که معاملات با ریسک بالا ممکن است مناسب ترین روش سرمایه گذاری برای مبتدیان نباشد.

 

سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال چیست؟

 

از سوی دیگر، سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال عمدتاً مربوط به خرید و نگهداری ارزهای دیجیتال در یک دوره طولانی‌تر است، به این امید که ارزش سرمایه‌ فرد در طول زمان افزایش یابد.

سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال که به آن «هدلینگ hodling» نیز می‌گویند در مقایسه با ترید ارز دیجیتال شامل نگه داری دارایی در مدت زمان طولانی تری است.

به این ترتیب، سرمایه‌گذاران کریپتو کمتر نگران نوسانات کوتاه‌مدت بازار هستند و به شاخص های فاندامنتال دارایی‌هایی که خریداری کرده اند توجه بیشتری می‌کنند. برخی از استراتژی‌های سرمایه‌گذاری کریپتو عبارتند از:

هودل Hodl: همانطور که گفته شد، هودلینگ عمدتاً شامل خرید و نگهداری دارایی‌های کریپتو برای مدت طولانی است. اصل اساسی این استراتژی این است که قیمت ارزهای دیجیتال به مرور زمان افزایش می یابد.

میانگین‌ هزینه دلاری Dollar-cost averaging: سرمایه‌گذارانی که از این استراتژی استفاده می‌کنند، بدون توجه به نوسانات بازار، ارزهای دیجیتال را در مقادیر کم در فواصل زمانی منظم خریداری می‌کنند. از نظر تئوری، این رویکرد تأثیر نوسانات را بر سبد سرمایه‌گذاری کاهش می‌دهد.

سرمایه‌گذاری ارزشی Value investing: سرمایه‌گذاری ارزشی شامل شناسایی ارزهای دیجیتال کم‌ارزش‌ گذاری شده undervalued با فاندامنتال های قوی و پتانسیل رشد عظیم است. با خرید در قیمت پایین، سرمایه گذاران بر روی افزایش بالقوه ارزش دارایی سرمایه گذاری می کنند.

سرمایه‌گذاری رشدی Growth investing: سرمایه‌گذاران رشدی در دارایی‌های جدیدی سرمایه‌گذاری می‌کنند که انتظار می‌رود در آینده به صورت تصاعدی رشد کنند.

سرمایه گذاری صندوق های شاخص Index fund investing: صندوق های شاخص ارزهای دیجیتال به گونه ای طراحی شده اند که به سرمایه گذاران امکان دسترسی به طیف گسترده ای از ارزهای دیجیتال را می دهند. ساختار آنها مانند صندوق های قابل معامله در بورس (ETF) و صندوق های سرمایه گذاری مشترک است که سبدی از دارایی های مختلف را در اختیار دارند.

 

مزایا و معایب سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال چیست؟

 

مزیت های اصلی سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال، افزایش ارزش سرمایه، پوشش ریسک در برابر تورم و ریسک کمتر نسبت به ترید است. ضرر اصلی سرمایه گذاری در دارایی های کریپتو، نوسان ذاتی آنهاست.

بزرگترین مزیت سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال، پتانسیل افزایش سرمایه در طول زمان است. علیرغم نوسانات قیمت و احساسات بازار، داده‌های تاریخی نشان می‌دهد که با توجه به رشد سریع بازار ارزهای دیجیتال در دهه گذشته، می‌توان با سرمایه‌گذاری بلندمدت سود کسب کرد.

مزیت دیگر این است که ارزهای دیجیتال می توانند به عنوان محافظ در برابر تورم عمل کنند زیرا قیمت آنها نسبت به ارزهای فیات در برابر تغییرات احساسات بازار مقاومت بیشتری دارد. سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال همچنین ریسک‌ کمتری نسبت به ترید ارزهای دیجیتال دارد، زیرا مستلزم زمان نگهداری طولانی‌مدت است.

برعکس، سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال به دلیل نوسانات بالای آن می‌تواند بسیار خطرناک باشد. به این ترتیب، سرمایه‌گذاران باید قبل از سرمایه‌گذاری پولی که به سختی به دست آورده‌اند، اطمینان حاصل کنند که از اصول ارزهای دیجیتال و ریسک‌های مرتبط با آن آگاه هستند.

 

تفاوت های کلیدی بین سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال و معاملات ارزهای دیجیتال چیست؟

 

معامله گران می توانند سرمایه گذار باشند و بالعکس. با این حال، دانستن تفاوت این دو حیاتی است، به خصوص برای کسانی که در بازار ارزهای دیجیتال مبتدی محسوب می شوند.

بنابراین، تفاوت بین یک سرمایه گذار ارز دیجیتال و یک معامله گر ارز دیجیتال چیست؟ به طور کلی، سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال را با فاندامنتال های سالم خریداری می کنند و انتظار دارند که قیمت در طول زمان افزایش یابد. از سوی دیگر، معامله گران از نوسانات بازار با نگه داشتن کوین های خود برای مدت کوتاهی برای به حداکثر رساندن سود استفاده می کنند.

 

ترید و سرمایه گذاری هر دو دارای سطح مشخصی از ریسک هستند. سرمایه گذاران معمولا ریسک گریزتر هستند و نگران تغییرات روزانه قیمت نیستند. از سوی دیگر، معامله گران با ریسک کردن پیشرفت می کنند و باید درک عالی از نوسانات و شرایط بازار داشته باشند.

 

 

ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو


0

خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید



ثبت دیدگاه

لیست نظرات (0)
قیمت لحظه‌ای

بیت کوین

(BTC)
0.00٪

$ 0.00

0 تومان

خرید و فروش بیت کوین