2 سال پیش
زمان مطالعه : 5 دقیقه
قانونگذاران استرالیا از فیس بوک به دلیل تبلیغات کلاهبردارانه رمزارز شکایت کردند
کمیسیون رقابت و مصرف کننده استرالیا (ACCC) از شرکت متا که قبلا فیس بوک نامیده می شد، به دلیل یک سری تبلیغات کلاهبرداری رمزارز که از شباهت ها یا تصاویر افراد مشهور برای تبلیغ محصولات خاص رمزارز و جذب معامله گران استفاده میکردند، شکایت کرد.
پرونده استرالیا علیه فیس بوک
یکی از این تبلیغات، چهره های استرالیایی مانند اندرو تویگی فارست (Andrew Twiggy Forrest) و دیک اسمیت (Dick Smith) را نشان می داد. هر دو تلاش کرده اند تا پرونده هایی را تشکیل دهند تا فیس بوک را متهم کنند، اگرچه در حال حاضر وضعیت این پرونده ها مشخص نیست. در هر صورت، سازمان نظارت بر مصرف کنندگان و رقابت استرالیا به عنوان ناظر مالی استرالیا عمل می کند و قانونگذاران از رفتار اخیر این غول رسانه های اجتماعی ناراحت هستند.
این سازمان می گوید که این تبلیغات کریپتو، طرح های پول سازی ای را ترویج می کنند که برای گمراه کردن کاربران پلتفرم رسانه های اجتماعی از طریق ایجاد این باور که به نوعی با افراد مشهور مرتبط هستند، طراحی شده اند. در حقیقت، این افراد مشهور هرگز اجازه استفاده از خود توسط کسانی که کلاهبرداری می کنند را ندادند.
در این رابطه بخوانید : نواحی عرضه و تقاضا چیست و چگونه از آنها در ترید ارز دیجیتال استفاده کنیم؟
راد سیمز (Rod Sims)، رئیس کمیسیون رقابت و مصرفکننده استرالیا می گوید که اکنون علیه فیس بوک (متا) شکایت می کند، زیرا این شرکت احتمالا می دانست چه خبر بوده و نسبت به آن بی تفاوت بوده است.
این یکی از بخش های کلیدی کسب و کار متا است که به تبلیغ کنندگان این امکان را می دهد تا کاربرانی را هدف قرار دهد که به احتمال زیاد روی لینک تبلیغات موجود در آگهی کلیک می کنند تا با استفاده از الگوریتم های فیس بوک از صفحه آگهی دهنده بازدید کنند. این بازدید از صفحات از طریق تبلیغات، درآمد قابل توجهی برای فیس بوک ایجاد می کند.
کاری برای متوقف کردن تبلیغات انجام نمی دهید؟
فیس بوک با اجازه دادن به تبلیغات به طور بالقوه قانون مصرف کننده استرالیا (ACL) و قانون کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه گذاری استرالیا (قانون ASIC) را نقض می کند. سیمز ادامه داد:
ما ادعا می کنیم که فناوری متا این امکان را فراهم می کند که هر تبلیغ را مختص عده خاصی از کاربران که احتمال بیشتری دارد آن را مشاهده کنند نماش می دهد، متا به کاربران خود اطمینان داده که هرزنامه (اسپم) ها را شناسایی و از آن جلوگیری می کند و ایمنی را در فیس بوک ارتقا می دهد، اما نتوانسته از انتشار عکس افراد مشهور در تبلیغات کلاه برداری های مرتبط با کریپتو خودداری کند. متا باید برای شناسایی و سپس حذف تبلیغات دروغین یا گمراه کننده در فیس بوک تلاش بیشتری می کرد تا از قربانی شدن مشتریان خود جلوگیری کند. این تبلیغات علاوه بر اینکه منجر به خسارات بی شمار برای مصرف کنندگان می شود، اعتبار شخصیت های مشهور را نیز خدشه دار می کند. حتی پس از اینکه این افراد مشهور به متا گزارش دادند که نام و تصاویر آن ها در تبلیغات کلاهبرداری مرتبط با رمزارز استفاده شده، متا اقدامات کافی برای جلوگیری از اجرای تبلیغات جعلی با این شخصیت ها را انجام نداد.
فیس بوک سخت کار کرده بود تا لیبرا (Libra) یک پروژه بین المللی پرداخت رمزارز را راه اندازی کند، اما در نهایت نتوانست این کار را انجام دهد و تمام دارایی های مرتبط با پروژه لیبرا را فروخت.
خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید
ممکن است علاقه مند باشید
ثبت دیدگاه
لیست نظرات (0)
انتخاب سردبیر
مفاهیم پایه
بیشتر بخوانید