/ معرفی ارزهای دیجیتال / روش های انتقال ارزدیجیتال پس از مرگ

زمان مطالعه : 5 دقیقه

روش های انتقال ارزدیجیتال پس از مرگ

اگر وارث به کلیدهای خصوصی، عبارات بازیابی یا رمز عبور کیف پول ها و حساب ها دسترسی نداشته باشد، حتی یافتن و دسترسی به این دارایی ها بی نتیجه است. زیرا بدون این اطلاعات هرگز نمیتوان به دارایی های دیجیتال دسترسی داشت. در ادامه مطلب، روش هایی برای انتقال دارایی دیجیتال به وارث را ذکر کرده ایم.

روش های انتقال ارزدیجیتال پس از مرگ

پس از مرگ سرنوشت دارایی دیجیتال ما چیست؟

با محبوبیت روزافزون ارزهای دیجیتال، سرنوشت دارایی های دیجیتال پس از مرگ اهمیت زیادی پیدا کرده است. برنامه ریزی انتقال اموال، روش معمولی است که افراد برای انتقال دارایی های سنتی خود پس از مرگ، استفاده میکنند. اما در رابطه با انتقال دارایی های دیجیتال پس از مرگ، چالش های خاصی وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند.

نرم‌افزار، سخت‌افزار و صرافی‌های بسیاری وجود دارد که سرمایه گذاران می‌توانند برای ذخیره دارایی‌های کریپتو خود استفاده کنند و این موضوع پیدا کردن و شناسایی دارایی‌های کریپتو را برای وارثان دشوار کرده است.

اگر وارث به کلیدهای خصوصی، عبارات بازیابی یا رمز عبور کیف پول ها و حساب ها دسترسی نداشته باشد، حتی یافتن و دسترسی به این دارایی ها بی نتیجه است. زیرا بدون این اطلاعات هرگز نمیتوان به دارایی های دیجیتال دسترسی داشت.

در این رابطه بخوانید‌ : آلت لیر چیست؟معرفی پلتفرم AltLayer و توکن ALT

در ادامه مطلب، روش هایی برای انتقال دارایی دیجیتال به وارث را ذکر کرده ایم.

چگونه میتوان دارایی دیجیتال را پس از مرگ انتقال داد؟

اگر می خواهید رمزارز خود را پس از مرگ انتقال دهید، باید هرچه زودتر برنامه ریزی کنید. گزینه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، اما رایج ترین روش ها شامل موارد زیر است.

ذخیره فیزیکی اطلاعات

ساده ترین روش، نوشتن اطلاعات مربوط به کلیدهای خصوصی و عبارات بازیابی روی یک کاغذ و ذخیره آن در یک گاوصندوق همراه با دستورالعمل هایی در مورد نحوه دسترسی به دارایی های دیجیتال است. البته این روش ریسکایی نیز به همراه دارد برای مثال چه در دوران زندگی چه پس از مرگ این اطلاعات میتواند دزدیده شوند، گم شوند و یا از بین بروند.

برای امنیت بیشتر، این اطلاعات را می‌توان در صندوق‌ امانت های بانک‌هایی که از خدمات حفاظت بیمه و فرآیند انحصار وراثت برخوردار هستند، ذخیره کرد.

ذخیره دیجیتال اطلاعات

یک دیگر از روش ها، ذخیره کلیدهای خصوصی، عبارات بازیابی و رمز عبور روی یک USB یا هارد اکسترنال رمز دار است. ریسک این روش، آسیب دیدن یا خراب شدن USB یا هارد دیسک است که در صورتی که این اتفاق بی افنتد دیگر نمیتوان به اطلاعات دسترسی داشت. اگر این روش را انتخاب میکنید، توصیه می شود چند نسخه پشتیبان از آن تهیه کنید.

اگر دستگاه شما با رمز عبور از فایل‌ها محافظت می‌کند، همچنان باید رمز عبور را در جایی امن ذخیره کنید. برای این کار می‌توان رمز عبور را به صورت آفلاین یا آنلاین و با استفاده از برنامه های مدیریت رمز عبور ذخیره کرد.

ایمیل رمز نگاری شده

کلیدهای خصوصی و عبارات بازیابی را می توان به کمک ایمیل رمزگذاری شده به همراه دستورالعمل هایی در مورد نحوه دسترسی به دارایی های دیجیتال، برای وارث خود ارسال کرد.

چگونه دارایی های دیجیتال را در وصیت خود ثبت کنیم؟

شما میتوانید فرد مطمئنی را برا یدسترسی به دارایی های دیجتیال خود انتخاب کنید، اما آیا میخواهید دارایی هایتان را به او بدهید؟ لزوما نه! درست مانند وکیلی که کارهای وثیت نامه را انجام میدهد اما نامی از او در ارثیه برده نمیشود، میتوانید شخصی را برای دسترسی به دارایی ها و انتقال آن به وراث خود انتخاب کنید. اما لازمه این کار این است که دارایی های خودتان را در برنامه ریزی انتقال اموال ثبت کنید.

قانون در هر حوزه قضایی نحوه انتقال دارایی های ثبت شده در وصیت نامه را، تعیین می کند. با توجه به اینکه اکثر حوزه های قضایی در سراسر جهان وصیت نامه های دیجیتال را به رسمیت نمی شناسند و همچنان وصیت نامه ها و امضاهای کاغذی را قبول دارند، الزامی است که تمام خواسته های مربوط به دارایی های دیجیتال خود را قانونا ثبت کنید.

برای مثال میتوانید مشخص کنید شخص x به عنوان «قیم» به کلید های خصوصی دسترسی داشته باشد، اما شخص y به عنوان وارث میتواند داریی های شما را به ارث ببرد.

همچنین بخوانید : هدف و عملکرد کوین و توکن صرافی ها چیست؟

 

سرنوشت داریی های موجود در صرافی پس مرگ

اگر متوفی برنامه صرافی را روی گوشی هوشمند یا لپ‌تاپ خود داشته باشد و حساب به گونه‌ای تنظیم شده باشد که پس از باز شدن به طور خودکار وارد سیستم شود، شناسایی دارایی‌های متوفی کار ساده‌ای است.

قیم یا وارث میتواند با صرافی تماس گرفته و آنها را از فوت سرمایه گذار مطلع کند و با رائه کلیه اطلاعات و مدارک مربوطه برای دسترسی به حساب اقدام کند. البته در نظر داشته باشید که هر صرافی برای به اشتراک گذاری اطلاعات مربوط به حساب کاربری و دستری به آن قوانین خاص خود را دارد. بنابراین، بهترین کار این است که از طریق شرایط و مقررات صرافی برای این کار اقدام نمایید. در این مرحله معمولاً باید مرگ سرمایه گذار را تایید کرد برای مثال گواهی فوت آن را ارائه دهید و همچنین برای دسترسی به حساب باید مدرکی مبنی بر صلاحیت خود برای معامله با دارایی‌های دیجیتال متوفی ارزائه دهید. مثلاً قیم می تواند رونوشتی از وصیت نامه یا نامه دادگاه ارائه دهید.

 

ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو

برای خرید و فروش یونی سوآپ به مارکت نیپوتو مرجعه نمایید


0

خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید



مترجم اخبار تکنولوژی و بلاکچین، فعال در حوزه کریپتو و متاورس، تهیه و اجرای ویدیوهای آموزشی و کاربردی در حوزه کریپتوکارنسی.

ثبت دیدگاه

لیست نظرات (0)
قیمت لحظه‌ای

بیت کوین

(BTC)
1.50٪

$ 98,321.00

6,829,098,908 تومان

خرید و فروش بیت کوین