2 سال پیش
زمان مطالعه : 5 دقیقه
صندوق بین المللی پول: قانونگذاری رمزارز باید جامع، سازگار و هماهنگ باشد
صندوق بینالمللی پول اعلام کرد داراییهای کریپتو سیستم مالی موجود را مختل میکنند و به همین دلیل باید در سطح جهانی به شیوهای جامع و سازگار قانونگذاری شوند.
صندوق بینالمللی پول (IMF)، اخیراً توصیههایی در مورد قانونگذاری مؤثر ارزهای دیجیتال، در سراسر جهان منتشر کرده است.
طبق بیانیه اخیر صندوق بین المللی پول، دارایی های کریپتو به سرعت کل سیستم مالی جهانی را متحول خواهند کرد. با این حال، قانونگذاران همچنان در تلاشند تا بر ریسک های مرتبط با بازار نظارت داشته باشند.
در این رابطه بخوانید : ارز دیجیتال انکر (ANKR) چیست و چگونه کار می کند؟
قانونگذاران باید سریع وارد عمل شوند
این موسسه مالی اشاره کرد که رشد سریع فضای کریپتو باعث شده است که با نظام اقتصادی ادغام شود در حالی که هنوز قانونگذاری نشده است.
صندوق بینالمللی پول خاطرنشان کرد که اگر قانونگذاران مالیِ جهان ، به سرعت برای کاهش تهدیدات و مهار قدرت ساختار شکنانه ارزهای دیجیتال اقدام نکنند، این ارتباطات متقابل میتواند خطرات جدی ایجاد کند.
«قانونگذاران برای نظارت بر خطرات ناشی از این حوزه در حال توسعه، که بسیاری از فعالیتهای آن غیرقانونی است، تلاش میکنند. در واقع، باورداریم که این خطرات ثبات مالی به زودی در برخی کشورها کنترل می شوند.»
صندوق بینالمللی پول خواستار رویکردی «جامع، منسجم و هماهنگ» برای قانونگذاری فضای کریپتو شد و تأکید کرد که اقدامات نظارتی ناهماهنگ، ممکن است منجر به گردش سرمایه ناپایدار شود، زیرا اکثر شرکتهای ارز دیجیتال در فراسوی مرزها فعالیت میکنند.
پیشنهاد صندوق بین المللی پول
برای قانونگذاری مؤثر ارزهای دیجیتال در سطح جهانی، صندوق بینالمللی پول سه الزام اصلی که قانونگذار ها باید در نظر داشته باشند را منتشر کرد.
اول، ارائه دهندگان خدمات کریپتو که فعالیت های مهمی از جمله انتقال، ذخیره سازی، تسویه حساب و نگهداری دارایی های دیجیتال را ارائه می دهند، باید قانونی یا دارای مجوز باشند. ضوابط صدور مجوز نیز باید رسما توسط ارگان های مربوطه مطرح شود.
دوم، این الزامات باید با موارد استفاده اصلی این داراییهای دیجیتال مطابقت داشته باشد. به عنوان مثال، محصولات سرمایه گذاری باید دارای الزاماتی مشابه با کارگزاران اوراق بهادار بوده و توسط قانونگذاری های اوراق بهادار نظارت شوند. همچنین فرایند پرداخت باید دارای الزاماتی مشابه بانک ها بوده و توسط بانک مرکزی قانونگذاری شود.
سوم، دولتهای سایر کشورها باید مؤسسات مالی را موظف کنند تا جزئیات شفاف و جامعی در خصوص فعالیت های مرتبط با ارزدیجیتال و تعاملات خود ارائه کنند.
صندوق بین المللی پول همچنین نسبت به افزایش استفاده از ارزهای دیجیتال در اکثر کشورهای در حال توسعه هشدار داد. همچنین اعلام کرد:
«برخی از بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه با خطرات فوری و حاد داراییهای کریپتو مواجه هستند که اصطلاحاً کریپتوکارنسی نامیده میشود. تدابیر مدیریت جریان سرمایه، باید در مواجهه با رمزنگاری قانونگذاری شود.»
در اوایل ماه ژوئیه، اندکی پس از اینکه السالوادور بیت کوین (Bitcoin) را به عنوان ارز قانونی پذیرفت ، صندوق بین المللی پول هشدار داد که استفاده از رمزارز به عنوان ارز ملی بسیار خطرناک است.
همچنین بخوانید : الگوریتم افکار (AoT) چیست؟
ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو
خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید
ممکن است علاقه مند باشید
ثبت دیدگاه
لیست نظرات (0)
انتخاب سردبیر
مفاهیم پایه
بیشتر بخوانید