2 سال پیش
زمان مطالعه : 5 دقیقه
کاربران نیجریه بایننس را به مسدودسازی بی دلیل حساب هایشان متهم می کنند؛ این صرافی اتهامات را رد می کند
برخی از کاربران نیجریه ای از صرافی ارز دیجیتال بایننس (Binance) کمپینی را برای تحریم این پلتفرم راه اندازی کرده اند و آن را به مسدود کردن بی دلیل حساب های مشتری متهم می کنند.
بایننس اخیرا هدف کمپین تحریمی که توسط کاربران ناراضی در نیجریه آغاز شده، قرار گرفته است. فعالان این کمپین با استفاده از هشتگ #Binancestopscamming از سایر کاربران بایننس در قاره آفریقا می خواهند که برای ثبت نارضایتی خود از این اکسچنج به آنها بپیوندند.
طبق گزارشی از روزنامه پریمیوم تایمز (Premium Times)، خشم کاربران نسبت به بایننس ناشی از تغییرات آشکاری است که در شرایط استفاده از پلتفرم ایجاد شده و منجر به از دست دادن دسترسی برخی از کاربران به دارایی شان شده است. کاربران دیگری نیز در توییتر، تجربیات خود و تلاش های بی نتیجه شان برای حل مشکلاتشان در این صرافی را به اشتراک گذاشتند.
در این رابطه بخوانید : ماینینگ بیت کوین (Bitcoin Mining) چیست؟ و با چه هدفی انجام میشود؟
یکی از کاربران به نام Brown-Mi ادعا می کند که بایننس حساب و دسترسی او به آلت کوین هایش را مسدود کرده است. او توییت کرد: حدود 4 ماه است که حساب من با بیش از 500 هزار دلار که عمدتا از آلت کوین ها تشکیل شده، مسدود شده است. آیا آفریقایی بودن جرم است؟
کاربر دیگری به نام Newnew که هشتگ #BinanceStealingCrypto را توییت کرده است، ادعا می کند که این اکسچنج ده ماه پیش حساب او را مسدود کرده و تاکنون هیچ دلیل موجهی توسط بایننس ارائه نشده است.
کاربر دیگری به نام، Strong is the will، اظهار داشت بایننس هیچ تفاوتی با بانک هایی که ظالمانه عمل می کنند، ندارد.
بایننس اتهامات را رد کرد
بایننس آفریکا (Binance Africa) در پاسخ رسمی خود به این شکایات، در توییتی در تاریخ 26 ژانویه اعتراف کرد که دسترسی به برخی حساب ها را محدود کرده است. با این حال، این صرافی اصرار داشت تنها زمانی حساب ها را مسدود می کند که دلیل موجهی وجود داشته باشد.
این اکسچنج در توییتی نوشت:
گاهی اوقات، ما حساب ها را برای محافظت از وجوه کاربران مسدود می کنیم. در مواقع دیگر، به درخواست مجریان قانون مجبوریم حساب ها را محدود کنیم. اما هرگز بدون دلیل موجه حساب ها را مسدود نمی کنیم.
با این حال، این اکسچنج گفت که کاربران آسیب دیده باید یک فرم آنلاین را پر کنند که از آن برای بررسی دلیل مسدودسازی حساب استفاده می شود. در مواردی که یک حساب به دستور مجری قانون مسدود شده است، بایننس جزئیاتی را برای شما ارسال می کند که برای مراحل بعدی باید با چه کسی تماس بگیرید.
بایننس در پایان توییت خود گفت متعهد به همکاری با سازمان های قانونی برای اطمینان از امنیت جامعه و جلوگیری از فعالیت های کلاهبرداری در این صنعت است.
ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو
همچنین بخوانید : مکانیزم اجماع اثبات اعتبار چیست؟ و چگونه کار میکند؟
خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید
ممکن است علاقه مند باشید
ثبت دیدگاه
لیست نظرات (0)
انتخاب سردبیر
مفاهیم پایه
بیشتر بخوانید