2 سال پیش
زمان مطالعه : 5 دقیقه
بایننس به سرمایه گذاران کریپتو در مورد کلاهبرداری فیشینگ از طریق پیامک هشدار داد
صرافی ارزهای دیجیتال بایننس (Binance) به سرمایه گذاران در مورد کلاهبرداری گسترده فیشینگ از طریق پیامک هشدار داده است. کلاهبرداران با ارسال پیامک به کاربران رمزارز درخواست برداشت از یک آدرس IP ناشناخته را ارسال کردند.
چانگ پنگ ژائو (CZ) مدیر عامل بایننس روز جمعه در توییتی نوشت: یک کلاهبرداری گسترده فیشینگ از طریق پیامک با لینکی برای لغو برداشت در حال انجام است که به یک وب سایت فیشینگ منتهی می شود تا مانند تصویر زیر اعتبار و پول شما را دریافت کند.
در این رابطه بخوانید : ارز دیجیتال بیت کوین اس وی (BSV) چیست؟
به گفته رئیس بایننس، کلاهبرداران پیام هایی را برای سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال ارسال می کنند که در آن از یک آدرس IP ناشناخته درخواست برداشت شده است. سپس این پیام از سرمایه گذاران می خواهد که برای لغو درخواست برداشت، روی لینک کلیک کنند. با این حال، لینک به یک وب سایت فیشینگ منتهی میشود که تلاش می کند پول سرمایه گذاران را بدزدد.
مدیر عامل بایننس همچنین توصیه کرد که کاربران همیشه باید مستقیما از طریق یک نشانک (بوکمارک) به وب سایت بایننس بروند یا URL را در مرورگر تایپ کنند. وی تاکید کرد: هرگز روی لینک های پیامک کلیک نکنید.
بایننس تنها اکسچنج ارز دیجیتال نیست که با استفاده از تاکتیک های کلاهبرداری پیامکی مورد هدف کلاهبرداران قرار گرفته است. در آگوست سال گذشته، اکسچنج رمزارز کوینبیس که در لیست شرکت های نزدک قرار دارد، به طور مشابه در مورد یک کلاهبرداری فیشینگ که کاربران کوینبیس را هدف قرار می دهد، هشدار داد.
کلاهبرداران همچنین پیام های اس ام اس دیگری را برای ترغیب سرمایه گذاران به کلیک روی لینک های فیشینگ خود امتحان کرده اند. بر اساس برخی از نمونه های ارسال شده توسط کوینبیس، در یکی از پیام ها آمده است: ورود جدیدی به اکانت ثبت شده. آیا خود شما هستید؟ در URL غیرفعال کنید. در چند مورد دیگر به سرمایه گذاران اطلاع می دهند که مقداری بیت کوین (BTC) دریافت کرده اند و از آنها می خواهند که تراکنش ها را تایید کنند یا آنها را مشاهده کنند.
کلاهبرداری های پیامکی یکی از انواع کلاهبرداری هایی است که سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال را هدف قرار داده اند. در ژانویه، کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده (FTC) در مورد کلاهبرداری با ارزهای دیجیتال با استفاده از رسانه های اجتماعی و دستگاه های خودپرداز رمزارز هشدار داد.
اخیرا، پلتفرم تجزیه و تحلیل بلاکچین، چینالیسیس (Chainalysis) اعلام کرد که کلاهبرداران در سال گذشته 14 میلیارد دلار ارز دیجیتال به سرقت بردند. این شرکت همچنین خاطرنشان کرد که هندی ها در سال گذشته تقریبا 10 میلیون بار از وب سایت های کلاهبرداری رمزارز بازدید کرده اند.
ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو
خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید
ممکن است علاقه مند باشید
ثبت دیدگاه
لیست نظرات (0)
انتخاب سردبیر
مفاهیم پایه
بیشتر بخوانید