1 روز پیش
زمان مطالعه : 6 دقیقه
آرتور هیز: باتوجه به سیگنال های نقدینگی فدرال رزرو همه چیز را بخرید
هیز با انتشار پستی در 11 آوریل گفت که بیت کوین BTC درحال ورود به حالت فقط صعودی است و عوامل کلان اقتصادی در آمریکا ممکن است فدرال رزرو را مجبور به مداخله کند. هیز به افزایش بازده اوراق قرضه، به ویژه افزایش بازده اوراق خزانه داری 10 ساله ایالات متحده به بالای 4.5 درصد، به عنوان یک محرک بالقوه برای مداخله دولت اشاره کرد. او بیان کرد که چنین فشاری میتواند فدرال رزرو را مجبور به تزریق نقدینگی تازه کند و شرایط مساعدی را برای داراییهای پرریسک بهویژه بیتکوین ایجاد کند. به گفته هیز، این سناریو میتواند منجر به حرکت صعودی طولانیمدت در بازار ارزهای دیجیتال شود. "اگر این روند ادامه پیدا کند، آخر هفته شاهد واکنش های بیشتری از سوی سیاست گذاران خواهیم بود. ما در آستانه ورود به حالتی هستیم که بیت کوین فقط رشد میکند."

آرتور هیز، یکی از بنیانگذاران BitMEX، به دنبال سیگنال های اخیر فدرال رزرو ایالات متحده، از فعالان بازار خواسته است که «همه چیز را بخرند».
هیز با انتشار پستی در 11 آوریل گفت که بیت کوین BTC درحال ورود به حالت فقط صعودی است و عوامل کلان اقتصادی در آمریکا ممکن است فدرال رزرو را مجبور به مداخله کند.
هیز استرس بازار را سیگنالی برای خرید بیت کوین می داند
هیز به افزایش بازده اوراق قرضه، به ویژه افزایش بازده اوراق خزانه داری 10 ساله ایالات متحده به بالای 4.5 درصد، به عنوان یک محرک بالقوه برای مداخله دولت اشاره کرد.
در این رابطه بخوانید : نرخ بهره فدرال رزرو چه تاثیری بر بازار ارزهای دیجیتال دارد؟
او بیان کرد که چنین فشاری میتواند فدرال رزرو را مجبور به تزریق نقدینگی تازه کند و شرایط مساعدی را برای داراییهای پرریسک بهویژه بیتکوین ایجاد کند. به گفته هیز، این سناریو میتواند منجر به حرکت صعودی طولانیمدت در بازار ارزهای دیجیتال شود.
“اگر این روند ادامه پیدا کند، آخر هفته شاهد واکنش های بیشتری از سوی سیاست گذاران خواهیم بود. ما در آستانه ورود به حالتی هستیم که بیت کوین فقط رشد میکند.”
به نظر می رسد موضع فدرال رزرو نیز از این دیدگاه حمایت می کند. سوزان کالینز، رئیس فدرال رزرو بوستون، اخیراً به فایننشال تایمز گفت در حالی که بازارها هنوز به درستی عمل می کنند، فدرال رزرو آماده است تا در صورت کاهش نقدینگی اقدام کند.
کالینز تاکید کرد که بانک مرکزی ابزارهایی را برای تضمین ثبات بازار در صورت بروز اختلال در اختیار دارد. با این حال، او تاکید کرد که کاهش نرخ بهره اولین خط دفاعی فدرال رزرو نیست زیرا ابزارهای دیگری برای تثبیت بازارهای مالی در صورت نیاز در دسترس هستند.
او گفت: «ابزار اصلی نرخ بهره که ما برای سیاست پولی استفاده میکنیم، مطمئناً تنها ابزار موجود نیست و احتمالاً بهترین راه برای مقابله با چالشهای نقدینگی یا عملکرد بازار نیست».
این تحولات در زمانی رخ می دهد که اقتصاد جهانی تحت فشار است. موج جدید تعرفه های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، عدم اطمینان جدیدی را به بازارهای مالی اضافه کرده است.
اگرچه دولت برنامه تعرفه جدید خود را برای 90 روز متوقف کرد، اما تعرفه کالاهای چینی را به 145 درصد افزایش داد. چین از آن زمان با افزایش تعرفههای خود واکنش نشان داد و نرخ واردات آمریکا را از 84 درصد به 125 درصد افزایش داد.
این اقدامات تلافی جویانه، نگرانی از افزایش تورم در ایالات متحده، همراه با از دست دادن مشاغل احتمالی و تضعیف رشد اقتصادی را تشدید کرده است.
در همین حال، با وجود تعلیق کوتاه مدت تعرفه های تجاری جدید، تنش ها همچنان بالاست. اما به گفته هیز، ترکیب استرس در بازار و مداخله بانک مرکزی سیگنال روشنی را ارائه می دهد: ممکن است این یک فرصت برای انباشت دارایی ها قبل از تغییر شرایط باشد.
ترجمه شده توسط مجله خبری نیپوتو
همچنین بخوانید : بلندر نتورک چیست و چه مزایایی دارد؟ | بررسی جامع بلندر نتورک
خرید و فروش ارزهای دیجیتال از امروز شروع کنید
ممکن است علاقه مند باشید
ثبت دیدگاه
لیست نظرات (0)
انتخاب سردبیر
مفاهیم پایه
بیشتر بخوانید